Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zanima me plan grada. što starije izdanje.
npr da ne bude noviji od prve dekade xx veka i da budu zavedene i fabrike.
meni krivo što sam bacila onaj iz 2002 kad sam 2014e kupila nov. doduše ne sećam se jel u njemu bilo toga.
ovaj iz 2014 je magicmap-ov i ima zavedeno
naletela sam jednom na karte iz 98 i 2006 ali na njima nije bilo onoga şto me interesuje.

meni krivo što sam bacila onaj iz 2002 kad sam 2014e kupila nov.
naletela sam jednom na karte iz 98 i 2006 ali na njima nije zavedeno ono şto me interesuje.
A navigacija?
Ja sam pre 10ak god zavrsio saobracajnu imalo je par nekih knjiga za taxiste mozda pomogne

meni krivo što sam bacila onaj iz 2002 kad sam 2014e kupila nov. doduše ne sećam se jel u njemu bilo toga.
ovaj iz 2014 je magicmap-ov i ima zavedeno
naletela sam jednom na karte iz 98 i 2006 ali na njima nije bilo onoga şto me interesuje.
https://www.pinterest.com/bpetkovi/stare-karte-beograda/

joj tabe ja sad tek kad sam ušla i videla one karte iz doba turaka, vidim da sam napisala početak 20og a ne dvadesetprvog veka :lol:
znači treba mi plan grada, otprilike 1990-2000 (ne starije od 2010 jer su tada već počeli da ruše masovno staro a dižu novo), ali da ima zavedene i fabrike.
inače ja ni ne mogu da uđem na njihov sajt jer nemam (i neću) instaliranu gugl aplikaciju.

p.s.
prošle su sve nove godine, skini kapu z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Gde ima u Bg-u čajnika za jednu osobu, sa difuzerom, poput onih što služe po kafićima? A da je neka realna cena.
Imaš u Kući čaja u Sv.Save ulici na Slaviji. Čajnik i 2 šolje su 3.300,00. Oni kao jedna šolja što ima po kafićima nema da se kupi, bar sam to tražila dobrih godinu dana, i to samo ako imaš nekog da ti da iz kafića, ja nisam imala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back