Giordanna
Zainteresovan član
- Poruka
- 379
zanima me dobar jeans.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
streki:Da li neko zna gde u Novom Sadu imaju da se kupe kvalitetni drveni zidni satovi?hvala
Ti meni rekla za farmerke a ja tebi za kozmetiku.Ne znam koliko ce ti pomoci.Sto se tice Dr Hauschka videla sam samo u casopisima npr.Lepota i zdravlje je reklamirala.Jos je bila reklama na nekoj lokalnoj TV.Da kupis mozda casopis?Nesto skoro to nisam videlaAko saznam javicu.Sto se tice Decleora to je jako popularno u Hrvatskoj.Prosle godine na moru moja prijateljica odande je jako hvalila kremu protiv celulita ali ja nisam kupila.U Beogradu nisam videla i opet...ako saznam javicu.CakiCoka:Evo mene ponovo, mozda se pojavi neka sveznalica koju mrzi da cita unazad, pa da vidiMoze li neko da mi kaze gde mogu da nadjem kozmetiku Dr Hauschka i Decleor? Hvala unapred!!!
Briby:Hvala puno!!! A sta je sa indian shopovima???
Hvala za sajt! I ja sam ga nasla juce, pa cu videti da li se isplati da narucim ili cu se potruditi da nadjem. Pozdrav svima!carolina 212:Dr. Hauschka moze da se naruci na sajtu www.prirodnakozmetika.com i mozda je nadjes u bolje snabdevenim apotekama
Nanica:Gde u Novome Sadu mogu da se nadju lepi kupaci kostimi i koje su im cene?
apache:gde ima tommy hilfinger obuce osim u avangardijama?
hvalaWaterfall:Koliko znam, Tommy H. prodavnicu imas u Knezu (preko puta spans. kult. centra) pa pogledaj tamo.