Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dzins je fin u Tifany, u Fashion storu, a ima jos ponegde, samo zavisi od toga koliko para hoces da das i kako si gradjena. Ja tesko nadjem dobre farke jer ove jako plitke, koje najcesce vidjam, ne modu da zakopcam, iako nisam debela :) Moze li neko da mi kaze gde mogu da nadjem kozmetiku Dr Hauschka i Decleor? Hvala unapred!!! :D

Hitno mi je!!! Idem u Bg za par dana, a zelela bih da sopingujem u indian shopovima, pa me zanima da mi se preporuce neki povoljni i dobri indian shopovi. Cula sam da ima neki u Francuskoj, ali ne znam tacno gde, i da ima neki bas veliki, kao veleprodaja gde ima jako povoljnih i dobrih stvari. Ako neko ima ove informacije, olila bih da mi ih prosledi.... Trebaju mi sto pre.... Hvala unapred!!!

P.S. Da li su Kinezi u bloklu 45 ili 70?? Mislim na onaj veliki trzni centar???

Streki, pogledaj u Bomar-u, mislim da sam tamo videla i da je bilo neko snizenje... Ali ne znam da li mislis na moderne zidne satove ili one drvene antikvarne? Doduse, u Bomaru ima i jednih i drugih, a snizenje je bilo ovih obicnih, modernih...

Birby, kad već ideš kod Kineza, možeš da svratiš i u Piramidu, tamo ima jedan mali india shop u prizemlju, u hodniku kod velike radnje Avanguardia. Drugi, veći India shop je na prvom spratu u glavnoj Piramidi, zove se Tadž Mahal.
CakiCoka videla sam da prodaju Dr Hauscku u jednoj apoteci na kraju pijace u 45, sa unutrašnje strane. Decleor nisam videla.

CakiCoka:
Evo mene ponovo, mozda se pojavi neka sveznalica koju mrzi da cita unazad, pa da vidi :) Moze li neko da mi kaze gde mogu da nadjem kozmetiku Dr Hauschka i Decleor? Hvala unapred!!!
Ti meni rekla za farmerke a ja tebi za kozmetiku.Ne znam koliko ce ti pomoci.Sto se tice Dr Hauschka videla sam samo u casopisima npr.Lepota i zdravlje je reklamirala.Jos je bila reklama na nekoj lokalnoj TV.Da kupis mozda casopis?Nesto skoro to nisam videlaAko saznam javicu.Sto se tice Decleora to je jako popularno u Hrvatskoj.Prosle godine na moru moja prijateljica odande je jako hvalila kremu protiv celulita ali ja nisam kupila.U Beogradu nisam videla i opet...ako saznam javicu.
Sto se tice farmerki(ko o cemu baba o kolacima)ne volim ekstremno plitke,nosim oko broja 29npr.(zavisi od mdela)i potreban mi je kvalitetan ali tanji dzins.Farmerke su mi onako usput u garderobi,ne kupujem ih cesto,pa onda zelim da te budu kako treba.Hvala.

pa da, sad su oni u EU. ranije je sve bilo jeftinije bar duplo... nego mene konkretno interesuje proslogodinji model patika Puma speed cat. probacu da stavim sliku..
da li neko slucajno zna gde se mogu naci?

Prilozi

• 7807_1_b.jpg
    7807_1_b.jpg
    17,7 KB · Pregleda: 14
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back