Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kuku tabe sta me ispsova covece :zcepanje:
da, kontam sto vise tih zvrckica to bolje ako menjaju sisteme kablovske i dr...ali ja sam se jedva odlucila da dam 200e za najjeftinije plazme normalne velicine, umesto 100e za stari dobri crt (toliko platila kad sam uzimala pre tri god crt nov u radnji) tako da ne dolazi u obzir da pucam 500 i kusur e za to cudo, za te pare odoh u istanbul za dve nedelje covece ebes tv ;)
ako nema nigde crt, uzecu neki 200e 28 ili 32'' i cao zdravo

ali kad gledam crt i plazme/led (sta god) mene zable oci na plazme, koje god da su u radnjama sve mi iste, preintenzivne boje, i skupe i jeftinije

Boje se podesavaju, ne brini. Kupi nesto do 300 evrica i uzivaj

Prvo da objasnim problem.. Posto smo morali krevetac da ubacimo u malu spavacu sobu,francuski lezaj na kom mm i ja spavamo je otisao do zida skroz.. I taj zid je hladan.. a mm spava do zida i milion puta se nabije tu nocu, ili nasloni ledja i bolr ga bubrezi sutradan..
Pitanje cime da oblozim taj zid sad naknadno?
stiropor ne dolazi u obzir jer je skoro kreceno, a i nema ni 2mm prostora da se odvoji krevet.. znaci nesto sto bi bilo 30cm visine i u toj visini u kojoj je lezaj.

Poslednja izmena:
nikako sundjer!
ja sam tako stavila sundjer izmedju kreveta i zida i na prolece sam imala sta da vidim kad sam sklonila sundjer - budja!
moras nesto sto ne smeta zidu da dise i ne skuplja kondenzovanu paru i pravi vlagu kao meni sot je sundjer uradio, neki prirodni materijal

Poslednja izmena:
Набацај му неке јастучиће до зида.
Vidis elektrika kako ti to jednostavno resis za cas ;)
Mislim da ce imati mesta,tj. da nam nece oduzeti komfor. 210cm je sirina, ja vise nisam trudna tako da necemo da se guramo. A i ide zima da se stisnemo da se grejemo.
Ja sam probala srolam cebe po duzini a on ga nocu razmota celog ;)
Elektrika, kod tebe je parola: Zasto komplikovano kad moze jednostavno ;)
kod mene obrnuto.

-------
Koji prirodni materijal?

Dzordz to je i meni palo na pamet nije mi zao jastuka.. nego kupili neku skupu boju, a ono cim noktom zagrebes posivi..
moze parce iverice(kao ledja od ormara sto su tanka) i preko toga jastuci..
Tu mogu i neku borduru samolepljivu da ispadne da sam tako htela ;(

nadjes ovo negde raznih debljina ima i iseku ti zeljene dimenzije
1695myd.jpg

- - - - - - - - - -

Dzordz to je i meni palo na pamet nije mi zao jastuka.. nego kupili neku skupu boju, a ono cim noktom zagrebes posivi..
moze parce iverice(kao ledja od ormara sto su tanka) i preko toga jastuci..
Tu mogu i neku borduru samolepljivu da ispadne da sam tako htela ;(
e to do zida a ovamo kombinujte

sperploce su tanke, mislim ima raznih debljina pa ima i jako tankih
lesonit je tanak
e sad nisam strucnjak al mi se cini da je spreploca prirodnija od lesonita

iskreno nisam siguran da ili bi se iverica il sperploca ponasala kao toplotni izlator..meni ona deluje kao toplotni provodnik (i u obrnutom smeru tj. hladila bi se od hladnog zida) ali se ne razumem toliko u to pa da ne lupam :)

Dzordz to su osb ploce sa njima ni je opsiveno potkrovlje.. ne znam koliko je to zahvalno, smrdi jako i mora da se lakira.
Rizikujem da ispadnem glupa, sta je pluta? Mozda i znam sta je ali to zovem drugacije ili vidjam u drugom obliku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back