Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a pojma nemam da u njemu ima kozijeg mlijeka tj mislim da nema, ali je za problematicnu kozu najbolji
kasnije tanko namaze sudocream i ujutro nema niceg ;)

...koristila je ona vec, i dobar joj je, tamo ga nesto nema...a nisam ni ja znala da u tom sapunu ima kozjeg mleka...to za kremu nisam znala,
bas ima problem sa licem, nabavicu joj to dok ne dodje...hvala...:)

Zene pomagajte!
Frizerka koja me je bas ono dobro sisala se odselila.
Dugo nisam bila kod nje i kad sam napokon skupila novac, vidim da je zatvorila salon.
Da li bi mi neka dobra dusa sa teme pomogla informacijom gde mogu da nadjem neku frizerku koja zna znanje i koja ce me lepo osisati.
Unapred hvala.
Inace cu sama da poradim na ``frizuri``, uhvatio me neizdrz.

....pojma nemam gde ima dobar frizer, a da nije skup...valjalo bi znati...meni sestra frizerka pa me sisia ona povremeno kad odem u selo, potrudi se svojski:heart:

...nego zna li neko gde ima farmerica za nas zene, a da nisu pune elastina...ne bi bas da ih platim kao da su od suvog zlata, ali necu ni neko smece...
...svratila danas u onaj butik Leonardo...pa to je uzas imala sam utisak kad sam probala da me neko umotao u lastis...:evil:
...hvala unapred na svim preporukama:)

Nisam kupovala farmerke od 2008. ako mi verujete. I jos se nisu pocepale. Odrzavam ih kako treba, izvrnem ih naopako kad ih perem i k`o nove su.
Doduse kupljene su u vreme kada sam imala para za brendirane stvari, ali ziva je istina da ako hoces kvalitet da moras da ga i platis.

A kad idem u soping sa cerkom ona bas kupuje te sa elastinom i to je sve nesto malo, puno elastina, ja se najezim kako moze to da nosi.

Mozda da vidis neke brendirane, neke Leviske... pa bar slatko da ih iznosis.

Ove moje koje imam ce mi izgleda biti i crkvene i mrtvene. ;)
Sada ne mogu da odvojim novac ni za nebrendirane stvari...

Nisam kupovala farmerke od 2008. ako mi verujete. I jos se nisu pocepale. Odrzavam ih kako treba, izvrnem ih naopako kad ih perem i k`o nove su.
Doduse kupljene su u vreme kada sam imala para za brendirane stvari, ali ziva je istina da ako hoces kvalitet da moras da ga i platis.

A kad idem u soping sa cerkom ona bas kupuje te sa elastinom i to je sve nesto malo, puno elastina, ja se najezim kako moze to da nosi.

Mozda da vidis neke brendirane, neke Leviske... pa bar slatko da ih iznosis.

Ove moje koje imam ce mi izgleda biti i crkvene i mrtvene. ;)
Sada ne mogu da odvojim novac ni za nebrendirane stvari...

..verujem da se nisu pocepale...ni moje ni jedne nisu pocepane, samo se na nekima vec vidi "zub vrenena"...najnovije su mi Lewis kupljene u Stocholmu 2011 godine, i one
su bas kao da su sad iz radnje ali sam ih stedela...nisam ih obukla 10x...imam jedne esprit, one su se vec ofucale ali su kupljene tako 2007-8e...i jedne neke italijanske da me
sad ubijes ne znam koja je marka, ali seticu se, izlizalo se i ne vidi se da bih procitala...njima ima isto tako nesto oko 7-8 ako ne i 9 godina...imam i neke slj koje sluze svrsi
ali su i one propale....sve ih "negujem" jer nemaju elastina...a da nadjem nove bez ne mogu...
...prosto mi trebaju jos jedne..ja ne nosim nikakve druge pantalone sem leti lanene..pa mi trebaju...eeeehhhh gde je vreme kad se moglo kupovati kvalitetno..da su mi jedne
Rifle..

- - - - - - - - - -

Имам само једне и то купљене у C&A, нормалан модел, супротно од оних хулахопки. Има мало еластина, истини за вољу, али то се ни не осећа.

..e vidis tamo nisam isla, a i u h&m su imali dobrih farmerica...to cu da pogledam...:hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back