Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam preko kupona pre desetak dana za 2000 dinara dobila i pregled odnosno odredjivanje dioptrije i ram i antirefleks stakla
Cesto ima tih ponuda...ukucaj "svi grupni popusti" u pretrazivac i izacice ti negde,sigurno.

Hvala j.e.l.e.n.a.
Ali ako treba da se stampa, ne radi mi stampac.
Pokusacu i putem pretrazivaca pa da vidim sta ce mi se prikazati.

Nemam vise repki, ali pamtim i za tebe i za Vraganu.
Mnogo ste mi pomogle.

Hvala j.e.l.e.n.a.
Ali ako treba da se stampa, ne radi mi stampac.
Pokusacu i putem pretrazivaca pa da vidim sta ce mi se prikazati.

Nemam vise repki, ali pamtim i za tebe i za Vraganu.
Mnogo ste mi pomogle.

...ajde ja da sse opet malo umesam...treba kupon, ali stampanje istog u svakoj fotokopirnici kosta od 6 do 8 dinara....tako da je to lako resiv problem....

zaboravih obecanu sliku s bubanj potoka gde se grad oblaci
dsc0131-2.jpg

Mm prosle subote kupio laptop na BP za ciglo 1000 din. Krs naravno, ali je imao deo koji mu je trebao za nas laptop. Kako god, uzeo deo, ostatak je za bacanje. Rece da bi ga u prodaji to nesto kostalo par hiljada, valjda rece 4000.
Ja jednom bila sa njim, smorila sam se, najvise ima Cigana sa stranskom starezi, kao iy kontejnera. Uglavnom je bez veze, ali taj tehnicki deo je ok. Da, i bajs smo pazarili tamo. I svasta nesto od muskih sitnica.

Bi, nisu isti sigurno. Taj vaš je gospodski, ima knjiga, pričale smo. Ovo ovde (ja sam blizu) je ono-pravi, pravcati buvljak. Mnogo polovnog alata, dosta tih andrmolja potrebnih za one koji žive u kućama, kao što su creva za zalivanje, žice za ogradu, ručna kolica, zatim polovni računari, vojna odeća, uglavnom stara, a nova, i domaća i strana, Mm tu kupuje odeću za teren, jer je izdržljiva, ne možeš je lako dotući. To je još iz stare Juge. Uglavnom nema novih stvari. Ipak, subotom je puno, muškima (mm ide barem jednom mesečno) je izgleda zabavno da obilaze taj starež. I da, gomila Cigana, kao što rekoh sa nečim što je nekada bila odeća, nabacano na jednu gomilu na šatorskom krilu, to je zaista kao iz kontejnera. Nemačkih, doduše...

Bi, nisu isti sigurno. Taj vaš je gospodski, ima knjiga, pričale smo. Ovo ovde (ja sam blizu) je ono-pravi, pravcati buvljak. Mnogo polovnog alata, dosta tih andrmolja potrebnih za one koji žive u kućama, kao što su creva za zalivanje, žice za ogradu, ručna kolica, zatim polovni računari, vojna odeća, uglavnom stara, a nova, i domaća i strana, Mm tu kupuje odeću za teren, jer je izdržljiva, ne možeš je lako dotući. To je još iz stare Juge. Uglavnom nema novih stvari. Ipak, subotom je puno, muškima (mm ide barem jednom mesečno) je izgleda zabavno da obilaze taj starež. I da, gomila Cigana, kao što rekoh sa nečim što je nekada bila odeća, nabacano na jednu gomilu na šatorskom krilu, to je zaista kao iz kontejnera. Nemačkih, doduše...

Koje ja dobre stvari ( ukljucujuci i nikada ili 3x noshene italijanske cizme i cipele, Max Mara jakne i kojesta jos) turam u te kontejnere, a nisam jedina u Nemackoj.
Medjutim drugovi Romi to kupuju na tone ( tako i prodaje ovaj Crveni Krst) pa tako kupe ceo vagon robe iz tih kontejnera za recimo 3000 evra, pretpostaljam da malo
bolje stvari idu u second hand shops, a ovo ostalo pod shatorsko krilo.

- džaba mi ovde pričamo kad nemamo mogućnost da to ostvarimo, primera radi, juče sam bila u parku, zapalila cigaretu, a posle sam pola sata provela tražeći kantu za otpatke; kad odem da bacim đubre molim Boga da komšija sa 8 sprata me baci svoje meni na glavu, uz to kontejneri su redovno puni, i čak i da odvajam smeće nemam posebne kontejnere za isto;
- mi ovde pričamo samo o smeću, a šta je sa zagadjenjem vazduha, fabrikama , raznim otpadima....
- daleko smo mi od osvešćivanja

moze i tako, mada su meni u kozmetickim salonima trazili kupon

Ne idem u DM, mozda sam usla dva puta do sada, ali sam se neki dan odusevila kada sam videla da prodaju sapune Nesti Dante
jesu 600 din ali 250 gr.sapun naturale od biljnih ulja i vrede svaki dinar..ima par mirisa..preporucujem

356.jpg

Ne idem u DM, mozda sam usla dva puta do sada, ali sam se neki dan odusevila kada sam videla da prodaju sapune Nesti Dante
jesu 600 din ali 250 gr.sapun naturale od biljnih ulja i vrede svaki dinar..ima par mirisa..preporucujem

356.jpg

Сапуна Нести Данте има у Лилију већ охохо година. Да не говорим о апотекама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back