Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prodavnica se zove Madam .Tamo je dosta lep pamuk sa mešavinom viskoze i elastina.Mana što je po malo tanak,a prednost : lepo pada,lepo se nabira...imaju odličan izbor :tufne,pruge raznih boja,jednobojnih ( Beneton zelena,par nijansi bež,braon,okrer....) i ok je cena.
Ali kada dolaziti u Beograd treba da odete u Bombaj i Sajonaru na Trgu nikole Pašića.

...ja sam u Beogradu:D
...gde na Trgu tacno?
...planiram da odem sutra ili prekosutra u potragu...

...ja sam u Beogradu:D
...gde na Trgu tacno?
...planiram da odem sutra ili prekosutra u potragu...
Izvini Afro,pomešala sam te sa duušom :)
Znaš gde je MC Donald s na Terazijama ? Znaš :) Produžiš pravo,predješ prvi pešaki prelaz,skreneš levo ,tu se nalazi kom.banka,prodavnica sportske opreme,menjačnica u pasažu pa ide Sajonara :) za sada trenutno najbolji izbor materijala u Bg,bar se meni čini.

Znaš gde je MC Donald s na Terazijama ? Znaš :) Produžiš pravo,predješ prvi pešaki prelaz,skreneš levo ,tu se nalazi kom.banka,prodavnica sportske opreme,menjačnica u pasažu pa ide Sajonara :) za sada trenutno najbolji izbor materijala u Bg,bar se meni čini.

....ahaaa...znam, znam, javljam sta sam i da li sam nasla:)

- - - - - - - - - -

...pa nista, ne moras ti sve da pamtis:D

..bila danas u Sajonari, pa ta prodavnica postoji odavno, samo sam ja zaboravila:rumenko:
..nisam nasla, slali me u podzemni kod RK Beograd (bivse)..nemaju, u Prizrensku..nemaju...
..svratial u bivsi Srbijatex sto je Bi pomenula da vidim sta ima, sve u svemu velika seljana sto bi rekao jedan moj drug,
tu i tamo po nesto da se probere...al tesko, treba da omrknes u onolikoj radnji da nadjes nesto sto je normalno...eee,
a nekad je bilo svega lepog da se kupi kod nas i kvalitetnog:(

affro, a da pogledas i u Deltatexu? Imas na Banjici kod taxi stanice kod pijace i na bulevaru preko puta djerma prodavnice, oni isto drze metrazu, ne znam cene, ali nikad nisu bili nesto bezobrazno skupi

...mogu i tamo, imam vremena jos...dok ne krenem sve cu ja to obici...samo me nervira sto uvek misle tek kad fakticki pocne sezona da bi one ovo ili ono...kao da su male,
i onda jade nadji...mada i razumem ne mozes u sred zime znati sta bi da nosis u toku leta...
..hvala Boko..lepo si se setila, do kraja ove nedelje idem u onu na Autokomandi:)

..samo da kazem da sam sve kupila u Zarkovu:lol:od svega sto sam videla oni ipak imaju najbolji izbor....bar od ovoga sto su cure
zelele..a to se racuna:)
..ima svasta nesto i za zimu i za leto...jos ko zna da sije moze se obuci za male pare...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back