lexinho021
Početnik
- Poruka
- 9
Hvala puno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dzinovske skoljke al da nisu supe?)tipa velicine ko sakaXD
..za drugarice forumasice iz Beograda....
...gde ima metraze sem u Zarkovu, to sam gledala nemaju bas neki izbor...nije mnogo vazan deo grada,
samo da imaju lepi i veliki izbor, i da ima na metar i na kilo![]()
Na kg (a ponesto i na metar) imas u Golsvortijevoj..Nekad za smene pare moze da se nadje super komad - pricam o onom delu za kg..
I ovako ima simpa stvari.
(to je kod Kalenic pijace, gde prolazi bus 26)
...aha...znam gde je to..hvala
..postoje li jos negde one Italtes radnje, ne vidim ih nigde, oni su imali nekad lepih materijala...
..treba mi pamucni zersej konkretno..
...aha...znam gde je to..hvala
..postoje li jos negde one Italtes radnje, ne vidim ih nigde, oni su imali nekad lepih materijala...
..treba mi pamucni zersej konkretno..
bila je velika radnja kod Veterinarskog, kod Franša, u prolazu kod stanice autobusa ka gradu....ne znam da li još postoji...ali tu ima skriveno svašta nešto i jedna mala, lepa prodavnica obuće, jeftina i ta velika radnja Italteks i neki nameštaj...
ja mislim da je i ova Italtes
...mislis dole u prolazu kad se sedje sa 47-ce, pa recimo hoces na 17-cu? tu imaju stepenice, pa kad sidjes ima nekih prodavnica...jel to, to?
- - - - - - - - - -
...ee..super...
ovaj je bio zatvoren,ostala su dva Italtesa,kod Kalenić pijace i mislim onaj na starom merkatoru.Da se ne bi šetala nadješ njihov telefon na netu pa ih pozovi.ja mislim da je i ova Italtes
ovaj je bio zatvoren,ostala su dva Italtesa,kod Kalenić pijace i mislim onaj na starom merkatoru.Da se ne bi šetala nadješ njihov telefon na netu pa ih pozovi.
Na Banovom brdu isto je zatvoren Italtes.
u starom merkatoru na n.beogradu...za ovaj na Brdu znam da je zatvoren odavno....
u starom merkatoru na n.beogradu
u starom merkatoru na n.beogradu
..postoji jos uvek, jel?
Valjda postoji. Kad sam ja poslednji put bila selili su ga na onu galeriju i bio je jadan i bedan. Meni je on odavno bedan. A ceo prvi sprat kineska robna kuća. Samo Kinezi otvaraju robne kuće po celom gradu. U nekadašnjem Srbijateksu na Terazijama, celo prizemlje i prvi sprat, u Zemunskoj Modnoj kući (Zvezda) isto na dva sprata. A nekako nisu više ni jeftini, a kvalitet još jadniji.
Bila sam pre dve nedelje u starom merkatoru, ali me mrzelo da se penjem da vidim šta ima u Italtesu, kad ništa ne stižem da šijem.
Moja mama realtivno cesto ide u ovaj kod Kalenica..
Par puta sam bila sa njom i 'iskopala' par bas lepih komada..u onom delu gde na kg, zato i kazem iskopala jer moras da preturas po onim velikim korpama,
ali sam recimo vise puta nasla bas lepe parcice viskoze, za suknju, kosulju..(mada ja nisam ljubitelj sivenog)
Sigurno ces naci nesto, ima svasta..(i javi sta si uradila)
Bilo je diskusije na forumu da im je prodavnica u Vojvodjanskoj ulici i da imaju sad samo dve radnje.Posle se pisalo da i na starom merkatoru postoji,samo je mnogo manja.Pokušala sad da pogledam njihov sajt-nedostupan je,ne znam zašto...slazem se Bi, zatrpase nas Kinezi, katastrofa...
..ne secam se ni kad sam zadnji put bila u starom Merkatoru, ali zanam da postoji ta prodavnica pa me zanimalo radi li jos uvek...znaci bolje mi je da ne idem s kraja na kraj grada i da
ne nadjem nista...ali gde da trazim, sem one radnje koju je Bokaruki pomenula na Autokomandi..![]()
Bilo je diskusije na forumu da im je prodavnica u Vojvodjanskoj ulici i da imaju sad samo dve radnje.Posle se pisalo da i na starom merkatoru postoji,samo je mnogo manja.Pokušala sad da pogledam njihov sajt-nedostupan je,ne znam zašto.