Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kana za kosu? Nisam bas upoznata sa kanom, pa me zanima ima li tu nekog stepenovanja po kvalitetu, i gde se moze kupiti neka bolje. I, plus, ako ima neko voljan da mi objasni kako se primenjuje, kako deluje na kosu (u smislu, koliko je zdrava, kakvi su efekti, sta moze da krene po zlu), konkretno za smedje nijanse, bilo bi lepo. Moze i na PP :)

Kana za kosu? Nisam bas upoznata sa kanom, pa me zanima ima li tu nekog stepenovanja po kvalitetu, i gde se moze kupiti neka bolje. I, plus, ako ima neko voljan da mi objasni kako se primenjuje, kako deluje na kosu (u smislu, koliko je zdrava, kakvi su efekti, sta moze da krene po zlu), konkretno za smedje nijanse, bilo bi lepo. Moze i na PP :)

Mogu ti reci samo kako se koristi a trebalo bi da je ima po nekim bolje opremljenim parfimerijama

Inace nalazi se u varijanti crveno i crno
Kod nas cesce ta crvena
U kesici izgleda zeleno i nemoj da te buni
ako zelis tamniji efekat pravi se sa crnim cajem

Skuvas jak caj a mozes i samo vrela voda i pomesas sa kanom onako vrelom
napravis kao pastu dovoljno retko-gustu da je mozes naneti na kosu -glavu i sto toplije to bolje
umotas odmah glavu u neku foliju -kesu -peskire ( stare) i tako drzis dokle mozes
mozes i da prespavas sa time
operes kosu najnormalnije
i dalje tretiras uobicajeno

ja sam je donela iz Indije ali moja je crna
i bas si me dobro podsetila jer je nisam jos koristila :)

jaca koren daje sjaj i gustinu ako se duze koristi

Mogu ti reci samo kako se koristi a trebalo bi da je ima po nekim bolje opremljenim parfimerijama

Inace nalazi se u varijanti crveno i crno
Kod nas cesce ta crvena
U kesici izgleda zeleno i nemoj da te buni
ako zelis tamniji efekat pravi se sa crnim cajem

Skuvas jak caj a mozes i samo vrela voda i pomesas sa kanom onako vrelom
napravis kao pastu dovoljno retko-gustu da je mozes naneti na kosu -glavu i sto toplije to bolje
umotas odmah glavu u neku foliju -kesu -peskire ( stare) i tako drzis dokle mozes
mozes i da prespavas sa time
operes kosu najnormalnije
i dalje tretiras uobicajeno

ja sam je donela iz Indije ali moja je crna
i bas si me dobro podsetila jer je nisam jos koristila :)

jaca koren daje sjaj i gustinu ako se duze koristi

Jeeee, a meni frizerka rekla da se lomi dlaka od kane.
Kao, izgleda gusce kosa jer se kana lepi za dlaku, oblaze je, pa je deblja, ali bas zato sto je debela i oblozena postaje krta i puca k'o blesava. :confused:

patofne kao plisane igracke, ali prasici, majmuncici, ili tako neke muske fore u bg-u, a da nije buvljak i sl? :mrgreen:
nasla sam i na kupindu, ali bih vise volela nesto sto mogu licno da izaberem, a do buvljaka i kineza ne volim da idem :mrgreen:
znam, znam, izbirljiva sam, ali ako znate... :super:

hmmm, o tim decijim prodavnicama nisam uopste razmisljala... mogla bih da pogledam :think:
sto se usaca tice, ja mrzim soping, trzne centre i slicno, sve kupujem onaku usput, tako da uopste nisam upucena gde ima takvih dzidza-bidza, pa zato pitam ako neko ih je neko negde tacno video da mi kaze :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back