Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kuća čaja je bila negde blizu Vuka...neko mi reče da je više nema niti čajeva u onim finim pakovanjima(rinfuz) ..zeleni + razne kombinacije..
Ima li negde u Bg još toga...gde može da se nabavi kvalitetan rinfuz zeleni čaj( ne ovaj što mere po prodav. zdrave hrane)..pakovan (nekada ga je i MAxi držao)

skoro sam, možda prošle nedelje, videla u maxiju kese sa čajem iz kuće čaja

skoro sam, možda prošle nedelje, videla u maxiju kese sa čajem iz kuće čaja

mozda je bila ona makedonska firma u pitanju; vitalia ili kako se vec zovu
pakiranje je slicno, a caj unutra je neka sencha...

ja sam skroz ok zeleni caj na mjerenje kupovala u nekoj radnji sa "zdravom hranom" blizu onog costa cafea
u njegosevoj, mislim...nisam sto posto sigurna da sam ubola ulicu, al blizu je raskrsca sa smiljanicevom...

Kuća čaja je bila negde blizu Vuka...neko mi reče da je više nema niti čajeva u onim finim pakovanjima(rinfuz) ..zeleni + razne kombinacije..
Ima li negde u Bg još toga...gde može da se nabavi kvalitetan rinfuz zeleni čaj( ne ovaj što mere po prodav. zdrave hrane)..pakovan (nekada ga je i MAxi držao)

bilo ih je u njegosevoj u "malom kalenicu"

Kuca caja je u Misarskoj, paralelno sa Bulevarom.

Pogledaj u prodavnicama zdrave hrane na Kalenicu ili u Katanicevoj, a i u DM-u imaju mislim da je Alnatura.

Poslednja izmena:
Uuuuu genijalci ste svi..HVALAAAA, moram da zapišem sve destinacije kada dodjem u Bg da potražim..:heart:

Afro, imam i ovde Pančića..no zeleni čaj isključivo je u pitanju, sa dodacima voća i taj rad(ona fora pustinjski itd)..ali ne u filter kesicama.
Oket, dragi ste, pomogli ste mi :cmok2:

662681mwe4uu65se.gif

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back