gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
pa to ti je...oko 100 dindzi po pahuljici... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kupila bih profesionalni fen za kosu pa su saveti tipa "koji", "kolko košta" "gde da ga kupim" dobrodošli![]()
gde da nadjem plisanu igracku sovu...bila sam u vulkanu, ima neka psihodelicna plavo ljubicasta za 2000...uzas

Gde (ako uopste ima) u Bgd moze da kupi Yves Rocher kozmetika?

Ne znam da li imaju dekorativu posto me to zanima.Ako mislis na Sephoru - nemaju.
Jel znas kako se zove ta apoteka u Mercatoru?

U knjizari npr. Sumadija.
celofan!
znaci najobicniji celofan, treba mi da upakujem korpu.
uopste nemam predstave..cini mi se kad sam kupovala mami onaj sa gumicama za tegle da je on bio isjecen na manje komade.. menitreba skoro 50x50cm....
Da, ja mislim da se bas prodavao u tablamajel ovo vezano za celofan?
daleko sam ja od Sumadije..jel hoces recida bi to mogla pronaci u knjizari?!
jasam tako samo vidjala masni papir za umotavanje pokona, ali ne sretoh celofan
U nekom supermarketu, stoji isto gde i alu folija, providna folija, papir za pecenje i ostala cudesa.
Postoji u rolni, u jednom komadu, pa seces, a postoji i vec isecen, ali su bas veliki kvadrati, da ne lupam sad dimenzije, ali sigurno ima 50x50.
al sam nedje procitala da imaju novu boju svetlucavi pesak,pa me zainteresovalo.u jasminu mi rekli,a to nema nigde ta marka lakova.a stalno se pise da su najbolji.nije da cu da potrcim da kupim,pitam tek onako iz znatizelje

e sad mi onako bezveze...volim kad sam malo duze znatizeljna![]()