Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gledala sam na tvu pre jedno sto godina nekog zanatliju koji opravlja kišobrane. žalio se kako nema posla jer ljudi samo kupe nove... kao i ja što sam jer ih gubim gde god se okrenem, pa uzimam kineske.

ali, sad imam jedan jako lep i jako drag koji mi je pukao :confused: zna li neko gde mogu da ga opravim (čini mi se da je gorepomenuti jedini/poslednji u beogradu, ili bar jedan od)? i je li to strašno skupo?

to za stovarište mi ič nije palo na pamet, spetljala bih se tamo garant ili na putu do tamo : )
a kika, nisam znala da imaju te daske, kul, baš ću pogledati, vidim da ima u uradi sam, samo da nisu te kao u home centru

gledala sam na tvu pre jedno sto godina nekog zanatliju koji opravlja kišobrane. žalio se kako nema posla jer ljudi samo kupe nove... kao i ja što sam jer ih gubim gde god se okrenem, pa uzimam kineske.

ali, sad imam jedan jako lep i jako drag koji mi je pukao :confused: zna li neko gde mogu da ga opravim (čini mi se da je gorepomenuti jedini/poslednji u beogradu, ili bar jedan od)? i je li to strašno skupo?

Na Dorcolu, Visnjiceva, ne znam broj, ali sa leve strane kad ides od centra ka Dusanovoj.

garant se ne bi spetljala :)
sve stoji na jednom mestu, sama biras koje ces drvo i sve ostalo. napises im na papiru mere, sacekas petnaestak minuta dok iseku i to je to.
joj sad ću da ispadnem najneznalica al el možete da mi preporčite neko stovarište : )
odoh sada na jeou pejdžis i videh kolko ih ima, ovo je potpuno novi svet za mene : D

Ja sam jednom kupovala u bulevaru.....:neutral: ebemliga kako se sad zove bulevar, onaj od Autokomande ka Trošarini, ima sa desne strane.
Nema šta da se spetljaš tamo, tara, bukvalno tako kako sam ti napisala, "hoću ovo drvo, ovu kant-traku, izvolte mere" i to je to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back