Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 85.305
Ja, moš da tražiš koliko hoćeš nema pa nemazakon ponude i potražnje, šta tu nije jesno![]()

P.S. cene formiraju i na osnovu rizika poslovanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja, moš da tražiš koliko hoćeš nema pa nemazakon ponude i potražnje, šta tu nije jesno![]()
Kasnije mi se izgradila još bolja i duža verzija, sa više likovaO jbt kako se seti svega ovoga, čitam po treći put i oplakah![]()
Da bi napravio supu treba prvo da skuvaš piletinu ili junetinu.Probao sam one neke njihove ostale proizvode što pravi aleva i to je sve da povraćaš. One supe i koješta nešto prave. Bofl.
Jedete li juhicu sa mesnim okruglicama?Da bi napravio supu treba prvo da skuvaš piletinu ili junetinu.
Kesica tu ne vredi ništa.
Nema domaće supe bez kostiju. Juneća rozbratna najbolja, a ako je pileća onda leđa, vrat, nogice, krilca, džigerica i želudac.Nauči da kuvaš supu zelen za supu ti je 130 na pijaci a u marketu 180 din plus 300 gr piletine i peršun na kraju.
Razmišljao sam dal da otvorim zasebu temu ili da metnem u ovu ali...
Patak Dača mnogo skup...
Zašto su PEZ figurice tako skupe?
![]()
Ali svejedno - Dača je moj, moj, moj i samo moj
Gubite se, bežite, sklonite se, samo moje, moje, moje....
Domaća je ipak najbolja. Pijaca rules!Probali smo par "zamena" ali smo se vratili na "Aleva"
Ne znam koju vasionsku tehnologiju koriste ali samo njihova je onako sitna i jaka u začinskom smislu
Mada se serije ponavljaju (Dizni, Super Mario, Looney Tunes) ipak trebalo mi skoro 10 godina da nahvatam Daču iako je Duško kupljen pre 12 a Silvester i Tviti pre par godina...Skup je jer mi matori ne možemo da mu odolimo. Više je nama interesantno nego deci.
mislim da su neki sokovi bili, nešto prave odvratnoDa bi napravio supu treba prvo da skuvaš piletinu ili junetinu.
Kesica tu ne vredi ništa.
Kupio?Najjeftinija tucana paprika u metrou. Trenutno nemaju 200 gr
100 grama 120 din
Pogledajte prilog 1605391
Nije bliža ali je očigledno povoljnija. Ne samo povoljnija nego je u pitanju i ponuda. Bez obzira što se u Srbiji proizvodi mnogo toga, ponuda nije dovoljna za ovoliko tržište.Španija bliža od leskovca?!??
pa vidi paprika se bere i prerađuje jednom godišnje i nakon toga se skladišti. Obzirom da nisam često niti u Baranji niti u Vojvodini kada znam da kupujem dobru stvar nije mi problem da kupim više i imam čitavu godinu jer je razlika u okusu i u boji stvarno velika. A i nekako mi je draže da je paprika pohranjena kod mene nego tko zna u kakvom skladištuU 21 veku da pravim zalihe za celu godinu pavmislim stvaaaarno
Mnogo paraaaaaaBezdan, Martonos, okolina Sombora, Ruski Krstur, Backi Petrovac ... 2... 3 hiljade kilo, bilo letos, sveza i kvalitetna.
600 x 5= ?Aleva je u metrou 200 grama 600 din