Gde ih držite?

• Začetnik teme Začetnik teme Kurt2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam jednom nasla kondom na podu spavace sobe svojih roditelja kad sam bila mala.
Razgovor je tekao ovako:
"Mamaaaa, sta a sta je ovo?"
"Ma nista, sine"
"A mama, reci mi sta je to?"
"Ma nista bitno"
"Hajde mama, reci mi, reci mi, reci mi"
"Ne bi te interesovalo kad bih ti rekla"
"Pa dobro, ali ipak mi reci"
"To je ono sto se stavlja da zena ne zatrudni"
(muk sa moje strane)
"Jesam ti rekla da ne zelis da znas?"
(muk sa moje strane i jako osjecanje nelagodnosti)

LUDICA:
Ja sam jednom nasla kondom na podu spavace sobe svojih roditelja kad sam bila mala.
Razgovor je tekao ovako:
"Ma nista, sine"
"Ma nista bitno"
(muk sa moje strane)
Mala devojcica... :)
:lol:

LUDICA:
Razgovor je tekao ovako:
"Ma nista, sine"
"Ma nista bitno"
(muk sa moje strane)

Takodje. Cale me poslao u spavacu sobu da mu iz fioke donesem kljuceve za kola. Potpuno covek zaboravio sta ima u fioci. Nasao ja i mislio da je pakovanje zvaka, odneo mu kutiju i pitao ga smem li da uzmem jednu. Nasmejao se, uzeo mi kutiju i odveo me u prodavnicu da mi kupi zvake.

Kurt2:
Ne znam baš da li sam pogodio podforum, jer možda je ovo trebalo da bude u Dom i porodica...
Pitanje za sve, ali posebno za mame i tate: gde držite (za mame i tate: skrivate od dece) kondome? Da li ih krijete uopšte? I koliko često kupujete? Da li se to svodi na nešto tipa: "Gde ćeš?" "Evo, idem po 'leba i mleko... i gumice..." ;) ?

...ne cuvam ih nigde kad mi zatrebaju kupim ih neposredno pred sex mada nema tog koji mi nije pukao,jednoj prijateljici sam video slucajno u torbici rebraste durexove 8-) ...kako se devojka zacrvenela :roll:

Petar_Pan:
Jes vidla ti pometnju na plazi zbog pravougaonika... :lol:
Sad slikam poplavu na Dunavu i slusam kreket jedno 100 000 zaba sto se nakotilo u tom plicaku... Al neka pozdrokace sve komarce... :lol:
Ja drzim kondome u sobi... A pre nego mi neka naleti... fokusiram ispod solcica da mi budu pri ruci... Retko kad, skoro nikad ne nosim sa sobom... Durex ili maskulan je izbor... Normalni, rebrasti, ultra tin zavisi od raspolozenja... i od devojke... Jednom mi u prodavnici uvalala mesto kusura... :lol:

haha sta ce tebi kondomi ?kad si prvi put video kondom garant si mislio da se navlaci negde na racunar da ga zastiti od virusa-informaricaru :lol:

na podu pored kreveta, u torbi, medju CD-ovima i u kutiji pored radnog stola

nego sam se smejala pre neki dan, odem do prodavnice po sastojke za ruchak i uzmem i kondome, a riba na kasi ce :" joj opet si se uhvatila za te (ne mozhe barkod pa uchita), a jel ti bash trebaju ?" :lol:

ja nemam klince. ali imam jedan kondom u torbi, nosim ga vec godinu upo dana :lol:, jadnicak, preziveo je dve zime :lol: Garant je neupotrebljiv i pukao bi cim bismo ga "obukli".

A moja mama ga je nasla kad je odnela torbu na pranje. I nista nije rekla.
Samo ga je stavila na gomilicu stvari koje je nasla u torbi: paketic maramica, pernica. I kondom. Da se vidi. Au, blam...

rei_zulu:
haha sta ce tebi kondomi ?kad si prvi put video kondom garant si mislio da se navlaci negde na racunar da ga zastiti od virusa-informaricaru :lol:
Oho vidi sad i ovog... koji ne zna cemu sluzi kondom.... :lol:
Prvi put kad sam video kondom je bilo u osnovnoj skoli... pa smo ga navukli na sapuriku i poklonili jednoj drugarici... koja je to odmah odnela kod razredne... i tad je bilo cuveno pitanje "ko je obukao sapuriku" :lol: Bruke i sramote... klinci...

Back