Cupavka
Domaćin
- Poruka
- 3.593
Jao, Petre, sta mi radis
... al, jbg, "sve je obuka" u zivotu...naucices, mlad si jos

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aham mlad ko na slici...Cupavka:Jao, Petre, sta mi radis... al, jbg, "sve je obuka" u zivotu...naucices, mlad si jos
Mala devojcica...LUDICA:Ja sam jednom nasla kondom na podu spavace sobe svojih roditelja kad sam bila mala.
Razgovor je tekao ovako:
"Mamaaaa, sta a sta je ovo?"
"Ma nista, sine"
"A mama, reci mi sta je to?"
"Ma nista bitno"
"Hajde mama, reci mi, reci mi, reci mi"
"Ne bi te interesovalo kad bih ti rekla"
"Pa dobro, ali ipak mi reci"
"To je ono sto se stavlja da zena ne zatrudni"
(muk sa moje strane)
"Jesam ti rekla da ne zelis da znas?"
(muk sa moje strane i jako osjecanje nelagodnosti)
LUDICA:Ja sam jednom nasla kondom na podu spavace sobe svojih roditelja kad sam bila mala.
Razgovor je tekao ovako:
"Mamaaaa, sta a sta je ovo?"
"Ma nista, sine"
"A mama, reci mi sta je to?"
"Ma nista bitno"
"Hajde mama, reci mi, reci mi, reci mi"
"Ne bi te interesovalo kad bih ti rekla"
"Pa dobro, ali ipak mi reci"
"To je ono sto se stavlja da zena ne zatrudni"
(muk sa moje strane)
"Jesam ti rekla da ne zelis da znas?"
(muk sa moje strane i jako osjecanje nelagodnosti)
Kurt2:Ne znam baš da li sam pogodio podforum, jer možda je ovo trebalo da bude u Dom i porodica...
Pitanje za sve, ali posebno za mame i tate: gde držite (za mame i tate: skrivate od dece) kondome? Da li ih krijete uopšte? I koliko često kupujete? Da li se to svodi na nešto tipa: "Gde ćeš?" "Evo, idem po 'leba i mleko... i gumice..."?
Petar_Pan:Jes vidla ti pometnju na plazi zbog pravougaonika...
Sad slikam poplavu na Dunavu i slusam kreket jedno 100 000 zaba sto se nakotilo u tom plicaku... Al neka pozdrokace sve komarce...![]()
Ja drzim kondome u sobi... A pre nego mi neka naleti... fokusiram ispod solcica da mi budu pri ruci... Retko kad, skoro nikad ne nosim sa sobom... Durex ili maskulan je izbor... Normalni, rebrasti, ultra tin zavisi od raspolozenja... i od devojke... Jednom mi u prodavnici uvalala mesto kusura...![]()
geisha:ja ih drzim u fioki, i u tasnici za svaki slucaj......
Pa kasno sada... a što?kojote::-) ...sugestija autoru topica: trebalo je da se nikuješ kao Kurt1
Oho vidi sad i ovog... koji ne zna cemu sluzi kondom....rei_zulu:haha sta ce tebi kondomi ?kad si prvi put video kondom garant si mislio da se navlaci negde na racunar da ga zastiti od virusa-informaricaru![]()
Mp3 predlogDevilishgirl:u sobi, naduvavam balone..u fioci..vibrator u ormanu u kutiji![]()
Nadam se samo svog ovcara...chika_doktor:ne drzim...***** bez kurtona..boli me quraccc za bolestima...dok traje traje..
Sve mi diraj... ocevinu ne...Snezna_kraljica:ali imam jedan kondom u torbi, nosim ga vec godinu upo dana, jadnicak, preziveo je dve zime
![]()