Gde ide ovo društvo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i malog muzickog priloga, jeste da nije domace produkcije, ali verujem da nismo ni mi daleko. Dovoljno je videti spot samo, da se skapira koje se vrednosti ovde promovisu, a tekst je tek vrhunac :roll:

Ma ne da nismo daleko - mi smo ih sve (jedino) po tome odavno prešišali.

Starlete i komercijalni kvazimuzičari nam kvare mlade, a roditelji ćute, jer je tako lakše, i jer je tako normalno. A posle im je, kad im maloletna ćerka dođe kući pijana, kriv đavo. Ako i to...
Postali smo strašno meko i preterano tolerantno društvo. A ništa nije tako kontraproduktivno kao apsolutna tolerancija. E, baš zato, što smo tolerisali i što još uvek tolerišemo ovakve gluposti koje si ti, i koje ja sad kačim, i što to vidimo kao najnormalniju pojavu - isto to rade i oni koji bi od nas trebali da uče o moralu i dobrim vrednostima. A ne nauče ih. Pa posle čitamo ovakve vesti.

Da, ako devojka nije zasticena od porodice, ili roditelji nemaju da joj plate za njene potrebe - onda se snalazi, i prodaje sex.

Ja znam "normalne" devojke, koje ne mogu da plate kiriju, i prinudjene su da nadju nekog sa stanom...i zive s njim, iako ga ne vole.

U principu, cim nemas svoju lovu - ne mozes ni da budes svoj i imas svoje ja.

Drustvo je surovo.

od prvog dana ti meni nisi bila u vinklu

Njihov “cenovnik” će vas zaprepastiti: Devojčice od 12 do 13 godina spremne na sve za…
Oktobar 2, 2014 - Hronika - 32 komentara
Devojčice od 12 do 13 godina se sve češće bave prostitucijom i za sek*ualne usluge traže 500 dinara, a neke od njih oralni se*s naplaćuju doručkom, tačnije traže od mušterija da im kupi burek i jogurt
Devojčice u Novom Sadu, stare jedva 13. godina, sve češće se prostituišu i pružaju se*sualne usluge za nekoliko stotina dinara, kažu u novosadskoj policiji, a prema njihovim saznanjima neke devojke za oralni seks traže od mušterija da im kupe burek i jogurt!

Pročitajte opširnije na : http://ludisvet.org/njihov-cenovnik...vojcice-od-12-do-13-godina-spremne-na-sve-za/ | LudiSvet.org

Pa ovo nije prostitucija. Ovo je cista pedofilija.
Ne shvatam da policija daje takve neprofesionalne izjave.

Nesto sam cuo, sada koliko je to tacno ne znam, ali u susednim zemljama osobe mladje od 21 god ne smeju da udju u klubove, splavove i sl.
A svi znamo sta se sve radi na splavovima i kakvi ljudi tamo idu, i dajem glavu da tamo svakog vikenda se rastura droga i zakazuju seksualne usluge. Ma kakvi splavovi, i po selima je ista stvar, nije to samo u velikim gradovima tamo negde.

Deca ovde prvenstveno nemaju vaspitanja, roditelji su samo snabdevaci a ne roditelji kao autoritet, zato imamo ovakvo drustvo. Da neko sedne i objasni tom detetu, "e ne moras da imas telefon od 500 eur da bi bio kul, ne moras da se napijes, kresnes nesto za vikend da bi bio cool, to su isprazne i glupe stvari" ne bi imali ovakve slucajeve. A i muzika i mediji su tu problem, jer oni uvek ispiraju mozak, postavljaju svoje neke standarde, kako izgledati, kako se ponasati, sta misliti, a masa klinaca koji se jos formiraju neretko prate te standarde (manje-vise je to normalan proces formiranja licnosti).

Evo i malog muzickog priloga, jeste da nije domace produkcije, ali verujem da nismo ni mi daleko. Dovoljno je videti spot samo, da se skapira koje se vrednosti ovde promovisu, a tekst je tek vrhunac :roll:

:amen:

- - - - - - - - - -

Ma ne da nismo daleko - mi smo ih sve (jedino) po tome odavno prešišali.

Starlete i komercijalni kvazimuzičari nam kvare mlade, a roditelji ćute, jer je tako lakše, i jer je tako normalno. A posle im je, kad im maloletna ćerka dođe kući pijana, kriv đavo. Ako i to...
Postali smo strašno meko i preterano tolerantno društvo. A ništa nije tako kontraproduktivno kao apsolutna tolerancija. E, baš zato, što smo tolerisali i što još uvek tolerišemo ovakve gluposti koje si ti, i koje ja sad kačim, i što to vidimo kao najnormalniju pojavu - isto to rade i oni koji bi od nas trebali da uče o moralu i dobrim vrednostima. A ne nauče ih. Pa posle čitamo ovakve vesti.

:ok::ok:
:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back