Gde ide ovaj svet

Ovo je jos i bolje nego neke stvari. Npr emo sekta...
moras uvek da me zakacis... pa ok, ako ti je ovo bolje srecno ti bilo! :p
gledao sam video jedno 5 puta. Ovo je pravo umetnicko delo, ybt.. Ovo je neko mnogo zayeban osmislio
Toliko detalja ima :S... Npr kola u pozadini su sve oko 100k eura + :lol:

to je i osmisljeno da bude novi planetarni hit... samo mi nije jasno ko to slusa... pre bih slusala jk...:rtfm:

Boze molim te da je i ovo jos jedna parodija!! onaj decko koji ima PET godina u spotu vozi kola... ne! ne mou vise... muka mi je....

hahhaa to je najjaca fora :D. U svakom spotu voze kole, glupo je i nerealno do bola. :D
A najveca je fora od svega sto je ovo smrtno ozbiljno, i ne samo to, ovi su sve ono top notch leaderi u svemu :lol:. 139 viewsa, pa to je nezamislivo za ovakvo nesto.. JB je ja mislim imao 300 miliona :S. Ja mislim da nema ni jedan video vise od 300

Ne zelim da ga gledam :D.. Dosta mi je rebeke i one jedne sto peva My jeans xDD..

Ma dobar je JB... :rumenko:

Ne znam za tu My Jeans... :lol:

Boze molim te da je i ovo jos jedna parodija!! onaj decko koji ima PET godina u spotu vozi kola... ne! ne mou vise... muka mi je....

Dobro, kod njih se kola mogu voziti sa 16 valjda? Ili tako nesto...ili sa 20, ne znam... :lol:

hahhaa to je najjaca fora :D. U svakom spotu voze kole, glupo je i nerealno do bola. :D
A najveca je fora od svega sto je ovo smrtno ozbiljno, i ne samo to, ovi su sve ono top notch leaderi u svemu :lol:. 139 viewsa, pa to je nezamislivo za ovakvo nesto.. JB je ja mislim imao 300 miliona :S. Ja mislim da nema ni jedan video vise od 300

I posle kazu da devojcice ne masturbiraju... :O

Back