Leto prolazi, a ja se pitam shta se deshava u ovom gradu.Nema muvanja, flerta, upoznavanja. Samo budale imaju petlju da pridju devojci, i onda ne mozesh da ga se otresesh. Gde su normalni momci i zashto uvek nadju neke grdosije za devojke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cindarela:Leto prolazi, a ja se pitam shta se deshava u ovom gradu.Nema muvanja, flerta, upoznavanja. Samo budale imaju petlju da pridju devojci, i onda ne mozesh da ga se otresesh. Gde su normalni momci i zashto uvek nadju neke grdosije za devojke?
Koliko ja znam normalno je i jedno i drugo. Tako da devojko ako ti se svidja neki lik, a nema hrabrosti da ti pridje, a ti pridji njemu. Ono nemas sta da izgubis. Ili ce te biti zajendo, ili necete.cindarela:A shta ti to hocesh da kazesh? Da nije mozda sasvim normalno da devojka pridje decku umesto obrnuto?
jbg zivot je surov...Јоле:Их Иване немој тако директно ... Можда је већ пила корпе ...
Јоле:Ала је овај свет мали![]()
ПВТни ме ...batasilja:Jole je li tvoja baba radila u ezdeka a deda u inostranstvu?
Цуре, да се не лажемо, 90% вас умишља да су добре рибе и фине девојке, а само мали број од оних 10% је таквих ... Шта очекујеш, да ти неко приђе, ти га шутнеш и после се наслађујеш ... Зајеби ме тих глупости ... Још бих хтео да напоменем, да велика већина девојака гледа материјално, а после све остало ...cindarela:U brate! Kakva diskusija... nemam reci... Uopshte mi nije bitno da li ce neko da pomisli da ochajno zelim dechka ili slichno! Samo konstatujem chinjenicu da frajeri uopshte NEMAJU PETLJU da pridju devojci koja im se svidja, a to znam iz lichnog iskustva i mojih ortakinja... A posle se zale shto se ribe bore za ravnopravnost? U chemu je poenta?
Srce, kada bi ste se bar malo razlikovale ( ako ne kapiras o cemu pricam, ustani, okreni se, pridji ogedalu, pogledaj se i videces 99% devojaka iz Sapca. Sve se oblacite isto, ponasate isto. Sve ste iste. I inspirativne ste kao kolera ) mozda bi vam neko i prisao. A ti "seljaci" koji vam prilaze to rade zato sto svi oni zele svoju "Seku Aleksic"; ili drugu grandovu zvezdicu.cindarela:U brate! Kakva diskusija... nemam reci... Uopshte mi nije bitno da li ce neko da pomisli da ochajno zelim dechka ili slichno! Samo konstatujem chinjenicu da frajeri uopshte NEMAJU PETLJU da pridju devojci koja im se svidja, a to znam iz lichnog iskustva i mojih ortakinja... A posle se zale shto se ribe bore za ravnopravnost? U chemu je poenta?
OK. Mozda smo mi i umishljene (ili samo tako izgledamo). Poenta je u tome da momak treba da osvoji devojku na neki nachin. A ne da tripuje od dobijanja korpe. Shtos je u tome da i jedni i drugi dobijamo korpe... A to oko dobrih i finih devojaka, valjda sam mozesh da procenish...jer izgleda da samo takve primecujesh, a ta umishljenost je samo zabluda...Zenama to trebaЈоле:Цуре, да се не лажемо, 90% вас умишља да су добре рибе и фине девојке, а само мали број од оних 10% је таквих ... Шта очекујеш, да ти неко приђе, ти га шутнеш и после се наслађујеш ... Зајеби ме тих глупости ... Још бих хтео да напоменем, да велика већина девојака гледа материјално, а после све остало ...
cindarela:Leto prolazi, a ja se pitam shta se deshava u ovom gradu.Nema muvanja, flerta, upoznavanja. Samo budale imaju petlju da pridju devojci, i onda ne mozesh da ga se otresesh. Gde su normalni momci i zashto uvek nadju neke grdosije za devojke?
Hahaha ... pogledaj svoj mentalni sklop ... da te osvoji ... znaci po tebi ti samo treba da izgldeas lepo i to je tvoja jedina uloga u vezi? I kasnije hocete jednaka prava. Do jaja.cindarela:Poenta je u tome da momak treba da osvoji devojku na neki nachin.
Ne bas, kao sto rekoh, sve licite. Preterujete sa sminkanjem sve, sve oblacite istu odecu, sve imate iste frizure, sve se ponasate isto, govorite iste gluposti, i sve imate taj nosic u vazduhu, a mozga nigde. Sve ste iste. I zbog toga JA ne prilazim devojkama. Ne znam za ostale. E da ne vredjam, samo govorim moje vidjenje danasnjih devojaka.cindarela:Ali zar ne primecujesh da postoje i one malo "bolje" ribe
cindarela:Pa sad... Zashto ste tako neprijateljski raspolozeni, ne kapiram. Kao da vas neko direktno napada... Ono shto kazesh za devojke, da su sve iste, slazem se. Ali zar ne primecujesh da postoje i one malo "bolje" ribe, koje mozda i izgledaju fenomenalno i nepristupachno,ali svejedno nemaju dechka... Pa ti izvoli komentarishi, a gde je ono - chast izuzecima?
Ivan015:Pitam se u cemu je problem, verovatno su momci piiiiiiii pa ne smeju da nacine prvi korak...![]()