DEVOJKE IZ SAPCA.... :)

-MISTER

Zainteresovan član
Poruka
334
Mislim da je vec bila slicna tema..Ali devojke,ljubav i sex su stvari o kojima uvek vredi pricati,a vi ste mi braco nesto zastranili sa tim pricama o politici,nacionalizmu i slicno, posle kojih se smorih kao rezervni tocak. :)

Svi koji smo videli dalje od nase male mahale cemo se sloziti da su devojke u Sapcu posbne,drugacije.Pokusacu da ukazem na osobenosti koje su njihov diferentia specifica.Dakle,ovo je moj skromni prilog za karatkterizaciju devojaka iz Sapca,ocekujem doprinos i ostalih :

-u gradskim mestima u Sha je osetan deficit zenskog sveta dok u onim seljackim devojke ispadaju kroz prozore.Tako je bilo u "moje vreme",tako je i danas i to se nece promeniti ni za 500 godina.Ko ne veruje neka obzervira odnos muskog i zenskog svetau Urbanom i u onom diskacu u Slepcevicu.Tu su -PROSTE DEVOJKE. Bez namere da ikoga uvredim,cinjenica je da ove devojke obicno zive u delovima grada gde nema ulicnog osvetljenja ili gradske kanalizacije.Izlaze na mesta sa narodnom muzikom. Gledaju spanske serije. Dosta vremena provode u komsiluku. Imaju sobe izlepljene posterima zaljubljenih parova.
vazno-NE POKUSAVAJ DA JE OSVOJIS!! NIKADA NECES USPETI!! Znam,znam,ima tu stvatno dobrih riba i finih dusa ali veruj lakse bi osvojio i Andjelinu Dzoli nego li neku od ovih imitacija Dragane Mirkovic.
Razlog?? To sto citas ovu korespodenciju koja egzistira u syber prostoru interneta dovoljan je dokaz da nisi za nju. ti si prosto receno,PREKVALIFIKOVAN!!! Tu je caka!
Nisi ni svestan da i ona tebe komentarise na isti nacin kao i ti nju.Obicno kad te vidi,ili nekoga slicnog tebi kaze "Vidi ovog ispao iz...B92"
Jos kuci je naucila da je najvise sto majka dobija od oca jeste,da jednom godisnje,za 1.maj vrte prase I TO JE TO! Zato,nemoj da se trudis da budes kavaljer,da je zabavis,da joj pokazes da si pametan i da imas nekakva ocekivanja od zivota. Ona to ne zeli,njoj je to neshvatljivo kao portugalsko selo.
Na kraju ce se svakako udati za nekog golubara...

-avgust mesec. Ako izadjete u to vreme u Sapcu nikad necete videti vise devojaka i vise lepih devojaka.Oblace se novogodisnje haljine,devojke daju svoj maximum jer ipak je to mesec kad dolaze gasterbajteri iz Austrije i Nemacke.Sezona lova se zavrsava krajem meseca kad se umorni lovci vracaju svojim devojkama i zenama kuci u obecane zemlje Evropske Unije a ostaju jos samo obecanja i nadanja koje ce sa prasinom odneti prve jesenje kise

-nigde nema manje sexa i manje ljubavi nego u mom voljenom gradu.To vam mogu reci u poverenju JA,SEXUALNI GIGANT.
pr.
Imam cetiri drugarice.Sabacki mediokriteti:lepe,obrazovana,mahom iz dobrih kuca.Uvek izlaze njih cetiri,lepo se srede,zauzmu finu busiju i caskaju medjusobno celo vece.Ko im pridje skartiraju ga momentalno a bez da izgovori rec.Zalede ga bez razmisljanja i bez razloga.Onda mi na kraju veceri obicno kazu:"Mister,sama sam vec godinama"

-e sad u Bekish kad odu da studiraju vec se malo drugacije ponasaju.I tamo cekaju princa na belom konju ali ih obicno negde pred fajront odvoji izbacivac,Crnogorac,pre svega zbog egzoticnog naglaska(koji im je egzotican jer nisu bile u daljem inostranstvu od Bijeljine)

-vecina devojaka iz provincije ostaje u BG po zavrsetku studija dok se momci obicno vracaju kuci. Kako objasniti ovo?Muski razmisljaju racionalnije dok se zene vode svojom intuicijom koja je uprkos opsteprihvacenom misljenju,obicno pogresna! Naucno dokazano! Tamo nalaze losije poslove,zive kod tetke sa Kosova u trosnoj kuci predvidjenoj za rusenje ,"ali *******,vazno je da smo u Beogradu".Kao Beograd je veliki grad,pruza mnogo mogucnosti.Zaboravljaju da je i Albanija daleko veca od Monte Karla :)

-DEVOJKE iz Sapca +25 su posebna prica.Pijavice.Udavace.Nemoj da si pomislio da se zabavljas sa njom 2-3 meseca pa da ce ti ostati u lepom secnju, jer kako god okrenes na kraju ce biti da si joj TI unistio zivot.Posebno izbegavaj po svaku cenu upoznavanje sa roditeljima!!!!!!

-devojke-"DEVOJKE DUSEVNE SILEDZIJE"
to su ribe koje u svojoj nesigurnosti ne znaju sta hoce...u njima vecito gori plamen unutrasnje naopetosti pa ako pridjes previse blizu mozes se zesce opeci...one bi htele-i ne bi htele,one su mislile-i nisu mislile,one osecaju-i ne osecaju...
glume velike emotivce a u svojoj biti su sebicne i misle samo na sebe...bezosecajne...uzivaju u svojim monodramama..sadisti-mazohisti..komlikovane...najcesce strogo vaspitane(tata vojno lice) ili pate od komleksa vise vrednosti..zameraju sve i svasta i niko nije dovoljno dobar...majskorke poze,omijena fraza-"bila sam samo sa jednim pre tebe,i to sam mu slucajno sela na k...!".....
i tako se jednog dana probude i skontaju da im je 30 i neka a da nisu nasle aranzman za ceo zivot,a kad pogledaju nazad uzasnu se svih zadovoljstava koja su propustile...onda postanu borci za prava zena...

-Za razliku od uzora,beogradskih SPONZORUSA,koje tacno znaju sta hoce(bundu,letovanje,dzeparac ili kola) SABACKE boluju od potrebe da samo budu u blizini love.Ne znam ni jednu koja se nesto posebno ovajdila,tek poneka krpica,parfemi,izlasci,vecere...Znam samo jednu koja se ogrebala za letovanje i to je neki krajnji domet..Ali treba stici do letovanja!! EJJ!!!


-nazalost postoji i jedna PATOLOSKA ZENSKA KATEGORIJA,jedna neobicna endemska vrsta koja zivi samo u Sapcu.Znam nekoliko takvih devojaka-lepe,ne bas pametne-ne bas ni glupe,dovoljno situirane a ipak otkidaju na nadimke koje nazalost svi znamo u nasem gradu.Na sljam koji se talozio godinama.Na popularne Sabacke pucace,kvazi mafijase.Tu zensku kategoriju zaobilaziti u sirokom luku kao dudaru koja nepodnosljivo zasmrdi kad sunce pocne da przi u julu.Te devojke su najgori ljudski sljam,iskvaren do kostane srzi.Znam jednu koja cak i lici na Legijinu zenu,mozda je i vi znate??


-KLINKE.Pretpostavljam da se ste primetili oblacenje i drzanje klinaka po gradu...
krpice,nokti,frizure,pirsing,tetovaze....sve napadno, sve agresivno,i izgledaju k'o glumice iz Svedskih akcionih filmova..... misim da su skontale da zivimo u pornografskom drustvu-muski gledaju ***** filmove a one samo imitiraju ribe koje se mogu videti u istim,dakle,samo daju muskima ono sto se trazi....
po glavi se mota replika iz jednog domaceg filma-"imas li ti oca,imas li ti brata??":)


ps nemojte pomisliti da sam mizogen ne daj boze.JA ZENE OBOZAVAM("..al' ih ne cenim" komsija Paja) i ne smatram da su ista pokvarenije ili losije od muskih.Svi mi u bozijem oboru smo isti i sve nas pokrece egoizam a covek si onoliko koliko uspes da ga sputas
:)



*izmenjeno i dopunjeno izdanje
 
Pa mogu ti reci da si mogao skratiti malo umorih se...

Ma jesu posebne ali umesto thanks god mozemo reci thanks mc'donalds sto zatvori lokal :mrgreen: toliko - pa sad moraju da jedu zdravu hranu (citaj: cisto meso, bez vestackih dodataka)...

i ne znam sta vise da ti kazem... Najlepse su iz SaBca...lol
 
Lepo si ti to elaborirao. Slazem se da je "problem" univerzalan.
No ne rece nam kako se to desi da su devojke tako drasticno mutirale?
I gde je tu vasa uloga? - Mislim na one koji vide problem i pasivno se """""bore"""""""
 
Hi MISTER

Ono što si nazvao "moje vreme" obradovalo me je ali i rastužilo što bi mi rekli ambivalentno konfliktiralo...
Obradovalo, jer cenim da smo se čak i družili???Ako ništa, znamo se.
Rastužilo,jer godinama čekam priliku da priuštim sebi vremena da opalim i ja takvu misao. Ali još više, što to nije skucao neko mlađi, na kome će ostati grad.
 
biska:
Lepo si ti to elaborirao. Slazem se da je "problem" univerzalan.
No ne rece nam kako se to desi da su devojke tako drasticno mutirale?
I gde je tu vasa uloga? - Mislim na one koji vide problem i pasivno se """""bore"""""""

Ne kazem da nisu krivi i momci kao u ostalom i moralno-drustveni tobogan niz koji se spustamo vec 15 godina,pa globalizacija,pa nepravedne i nicim izazvane sankcije,pa bombardovanje,pa ozonska rupa,pa ovo,pa ono...:)
Ali daj se ne zezamo! VI (devojke) , ste te koje prave izbor a nase je da pokusamo da vas osvojimo.Dakle vi birate!!! Tu zapocinje ceo problem sadasnje konstalacije musko-zenskih odnosa u Sapcu "gradu bijelome"!!


natasha`:
i u cemu je poenta cele te price?...:roll:
istina je da ima takvih, svih koje si nabrojao...ali..uvek postoji ono ali..nisu sve iste...
>>>>>>>>>tz tz tz<<<<<<<<<

Slazem se,slazem se...A kako si? :)

mač-ak:
Obradovalo, jer cenim da smo se čak i družili???Ako ništa, znamo se.
Rastužilo,jer godinama čekam priliku da priuštim sebi vremena da opalim i ja takvu misao. Ali još više, što to nije skucao neko mlađi, na kome će ostati grad.

Aman cekaj meni je 25,nisam ja tako mator.Ti?
Iskustvo se ne izrazava nominalo godinama,vec kilometrazom koju si presao...Pozdrav i tebi! :)
 
Zaista vremena se menjaju ! U nasoj generaciji je bilo po malo od svega sto si naveo ali to je bio tako zanemarujuci broj da te "negativke" nisu mogle ni rucka osoliti dobrim devojkama. Da ti ne
pricam mnogo dovoljno ti je da cujes Balasevicev Korzo. Veruj mi kao
mlad sam bio u Nisu, Subotici i jos nekim gradovima ali nas korzo je bio
naj jaci po masi, lepoti, finoci. Ponosan sam sto sam Sapcanin.
Ne osporavam, niti potvrdjujem, tvoj iskaz jer sam predugo odsutan, samo zelim da kazem da smo imali divnih cura za ono vreme i one uslove. Mozda su se vrednovale druge stvari.Mi smo tu bili za njih i one za nas, materijalizam je bio nepoznat, mi smo se trazili srcem i ljubav je bila pisana sa veliko Lj. Izvinite sto upadam ovo je tema za vas mladje ali tretirajte ovaj post kao vremeplov.

Pozdrav !
 
Pozdrav
Interesantno je ovo što ću Vam reći:
Recimo ,kada sam bio duplo mlađi ( i sve što mladost nosi sa sobom ).Nije mi se desilo da me tako ladno startuju devojke.Ustvari samo 3 i slovima tri su preduzele neku inicijativu prema meni za period od recimo 6 godina.Sada mi se toliko može u danu nabaciti.Pošto ovo posmatram iz perspektive roditelja ( na "sreću"muškog deteta ),malo mi je nezgodno što moram reći da dobar deo moje generacije sada uživa u posledicama erozije morala i ...
Da skratim,proživljava ono što je frustrirao kao tinejdžer.Naravno o tome raspreda u krugu svojih istomišljenika,nerazmišljajući kako i njegova ćerka provodi svoje dane.
Propast
 
-MISTER:
-e sad u Bekish kad odu da studiraju vec se malo drugacije ponasaju.I tamo cekaju princa na belom konju ali ih obicno negde pred fajront odvoji izbacivac,Crnogorac,pre svega zbog egzoticnog naglaska(koji im je egzotican jer nisu bile u daljem inostranstvu od Bijeljine)

-vecina devojaka iz provincije ostaje u BG po zavrsetku studija dok se momci obicno vracaju kuci. Kako objasniti ovo?Muski razmisljaju racionalnije dok se zene vode svojom intuicijom koja je uprkos opsteprihvacenom misljenju,obicno pogresna! Naucno dokazano! Tamo nalaze losije poslove,zive kod tetke sa Kosova u trosnoj kuci predvidjenoj za rusenje ,"ali *******,vazno je da smo u Beogradu".Kao Beograd je veliki grad,pruza mnogo mogucnosti.Zaboravljaju da je i Albanija daleko veca od Monte Karla :)


Ovo si rekao odlicno...Ja licno mislim da su Sabacke devojke dosta iskompleksirane i izgubljene...Pazi ja znam sta je to biti provincijalka u velikom gradu(BG or....) ali provincijalka je i devojka iz Valjeva,Rume itd..I licno mislim da se drugacije ponasaju od Sapcanki...
 
Mislim da sam mozda nepravedno zapostavio sabacke sponzoruse,jer i one su po mnogo cemu osobene.

-Za razliku od uzora,beogradskih sponzorusa,koje tacno znaju sta hoce(bundu,letovanje,dzeparac ili kola) sabacke boluju od potrebe da samo budu u blizini love.Ne znam ni jednu koja se nesto posebno ovajdila,tek poneka krpica,parfemi,izlasci,vecere...Znam samo jednu koja se ogrebala za letovanje i to je neki krajnji domet..Ali treba stici do letovanja!! EJJ!!!
 
Te fine mozes nabrojati na prste sakate ruke.Cinjenica je da je Sabac sad pun nafuranih klinki da ne kazem dece,vecina "malo starije" generacije od 86 i starije je uglavnom pobegla u vece gradove pre svega NS i BGD i sto je najgore ovde su imale reputaciju finih devojcica ali tamo prosto ne moze covek da ih prepozna... Svedok sam takvih slucajeva.Valjda se skontale sta su sve propustale ovde pa u fazonu da tamo negde to nadoknade. Neke su se udale dobro i izrodile decu,a neke su se vratile u Sabac sa decom,a muzevi ko zna gde su...
 
Ma owde su svi nafurani... mrzim to! I znate sta se onda desava? Evo ukratko cu objasniti u par recenica:

Sa stanista muskaraca:


Vidis dobru ribu u gradu, prvo sto pomislis je da ima frajera do yaya... Onda naidje devojka koja je daleko losija od ove prve... naravno i ta losija ima odlicnog frajera... I sta onda pomislis, kad ova sa kojom se uglavnom ne bi ni smuvao ima takvog frajera kakvog tek ona bolja ima... I tako to ide u krug...

E kad tako pomislis ti onda pridjes "losijoj" ribi i naravno smuvas se sa njom... I onda tebe neko drugi vidi i opet uradi ono sto si i ti uradio...

I tako niko ne prilazi dobrim ribama koje su mozda i ok i nisu nafurane... Svi misle popice pedalu... I onda su najbolje ribe uglavnom same, jer one prilaze samo najboljim frajerima ali to ne znaci da se ne bi smuvale sa nekim ko i nije toliki frajer...

E POUKA JE PRIDJI ODMAH I POPIJ PEDALU... xaxaxaxaxaxa
 

Back
Top