Gde da kupim, domace trzishte, pokude i pohvale radnji

Da li neko moze da preporuci neki mobilni telefon veoma jednostavan za koriscenje, bez nekih naprednih opcija, samo za poruke i telefoniranje? Ne razuemem se preterano u ovu tematiku, pa bi mi preporuka veoma koristila. Telefon je za nekog ko nije iz ove generacije sto je sama ucila kako da programira video rekorder, tako da pretpostavljam da neko zna kakav telefon odgovara tom profilu korisnika, pa bi nesto i mogao da preporuci... Trazio bih sam, ali nisam bas siguran da mogu sam tako lako da uocim razliku izmedju neceg sto je jednostavno za ukapirati kako koristiti i neceg malo komplikovanijeg. Hvala na odgovorima! :bye:

ako neko hoce kupiti telefon ..
mobilnishop.com
stvarno su jeftini i mob stize za max. 2 dana.. :DD
Daj neki dokaz, sta si pazario i kakvi su bili i koje su cene..da ne ispadne da ih reklamiras..

Vise puta sam imao vrlo lose iskustvo sa "originalnim aparatima" koje sam placao papreno i od tada vise ih ne kupujem.Kupujte samo kod nekog vaseg prodavca u komsiluku koji ima i servis pa ako bude problema resicete sve na jednom mestu.
Pa kako je to moguce, nije mi jasno, ne rusi mi ideale..pa dobijes sve original, od kutije do telefona i dve godien garanncije..a ne po nekim budzacima da se uzimaju za male pare a posle rikavela..a te radnje vise nema;)

Pošto vidim da je tema pohvale i kritike radnji, daću vam savet da telefone kupujete samo u radnjama, a ne preko neta. Skoro sam na www.kineskidualsimtelefoni.com kupio dual sim kopiju nokije. Najgore je sto je telefon ispravan, a od ful opreme ima neispravan kućni punjač i neke bedne slušalice. Sada opet nosem dva telefona jer ovaj ne mogu da punim iako sam ih zvao barem 20 puta.

Back