Gde da kupim, domace trzishte, pokude i pohvale radnji

Pošto vidim da je tema pohvale i kritike radnji, daću vam savet da telefone kupujete samo u radnjama, a ne preko neta. Skoro sam na www.kineskidualsimtelefoni.com kupio dual sim kopiju nokije. Najgore je sto je telefon ispravan, a od ful opreme ima neispravan kućni punjač i neke bedne slušalice. Sada opet nosem dva telefona jer ovaj ne mogu da punim iako sam ih zvao barem 20 puta.

a oni nemaju radnju nego kako donose telefon ili sta?
kako ne mozes da ih nadjes?
koja je prica?

Ma fon je stigao od privatnog lica iz Zvecana sa garancijom mobillenda i umrljanim pecatom. Sada u mobillendu kazu da nije njihova jer oni na kineze daju uvoznicku garanciju a ne svoju, a za popravku telefona (ne znam zasto jer je on ispravan a ne radi punjac) traze oko 1500 din. Nasao sam ih posle mesec dana zivkanja ali nemaju vremena da mi posalju punjac i jos su ljuti sto ih zovem.

Ma fon je stigao od privatnog lica iz Zvecana sa garancijom mobillenda i umrljanim pecatom. Sada u mobillendu kazu da nije njihova jer oni na kineze daju uvoznicku garanciju a ne svoju, a za popravku telefona (ne znam zasto jer je on ispravan a ne radi punjac) traze oko 1500 din. Nasao sam ih posle mesec dana zivkanja ali nemaju vremena da mi posalju punjac i jos su ljuti sto ih zovem.

jos ljuti sto ih zoves...srpska posla..uzas..sve to u zatvor..prijavi ih trzisnoj inspekciji

E за вас што се хвалите, јел' има која је цена за Sony BA700 батерију "продуженог трајања" - односно већег капацитета. Питање је у бити да ли таква батерија постоји, пошто сам на нету нашао да има батерија од 2500 mAh, што је морате признати бар 1,5 дана "дуже" од класичне батерије за Xperia Miro (ST23i) од 1500 mAh.

...Zamolila bih za preporuku...Potrebna su mi dva mobilna telefona za osobe razlicitog godista i potreba, sa zajednickim imeniteljima - pouzdanost i pristupacnost...Prvi, za osobu u sedamdesetim - veliki ekran, preglednost i vidljivost opcija, jednostavno rukovanje, elementarne funkcije: SMS (eventualno MMS, ali nije obavezno)...Drugi, jednostavno rukovanje, preglednost, SMS, MMS, dobra kamera, ostale funkcije opcionalno...Prvi aparat, idealno do 40eura, drugi do 100eura...Bila bih zahvalna na preporuci modela, eventualno pouzdanih lokacija na kojima se mogu nabaviti...Hvala..

Продајем LG L5, нов, са фул опремом, у кутији спакован, не коришћен декодиран за 100е, у малопродаји је најнижа цена тренутно 130е.
1510373_291048547717637_1653626953_n.jpg

Продајем Samsung galaxy young, са фул опремом, у кутији спакован, не коришћен декодиран за 90е, у малопродаји је најнижа цена тренутно 112е.
1002668_291050017717490_2106236679_n.jpg

То ја нудим, можете овде добити додатне информације или у инбокс ове групе на фејсу. Биће још телефона, сви су нови и не коришћени сто посто, ко је са територије Београда, може и уживо да погледа уколико га занима.
https://www.facebook.com/pages/Prodaja-novih-mobilnih-telefona/290869614402197

Back