Gde cete za Novu?

Full Moon Snow GIF by Bingo Blitz

Ja ću sa sestričinom, ako Bog da, kod mene. Već sam kupila dečiji šampanjac, šampanjac za sebe i razne šarene đakonije.
Bićemo damice, jer moje dete već prekrsti nožice kad kažem: "Hajde sad da budemo dame!":zcepanje:
Čak i outfit sam joj isplanirala.
To mi je prilika da budem baš prava tetka. Dete kod mene, a sestra i zet-široko polje, neka idu gde hoće! :D
Hoces jos jedno da pricuvas? :D :D :D

Doma.
Dan kao svaki drugi.
i ja slicno
nije mi dan kao svaki drugi nego malo da napravim pauzu
Prošlu sam proveo kod kuće, legao, zaspao oko 10 uveče, sutra ustao lepo kao čovek, na vreme, odmoran, svež, priseban... Prvi put tako proveo Novu godinu i bila možda i najbolja u poslednjih ko zna koliko godina. Opet ću tako.

i ja slicno
Prošlu sam proveo kod kuće, legao, zaspao oko 10 uveče, sutra ustao lepo kao čovek, na vreme, odmoran, svež, priseban... Prvi put tako proveo Novu godinu i bila možda i najbolja u poslednjih ko zna koliko godina. Opet ću tako.
Dobro si napravio.
Ono što nam ovaj sumanuti svijet proklamira je: "U noći s 31/12 na 01/01 izigravaj veselog, pijanog majmuna, sve da si saznao da ćeš idući umrijeti."

i ja slicno
Ja sam par godine proveo tako i iskr smorio se vise volim neki provod ili planinu

Nije dan kao i svaki drugi.
Bice ruske salate i malo vise mesa i vina! 😆
Pa dobro, ali nije to nešto što mi je u kalendaru zacrtano.
Mojim SDP-njarskim starcima je to nešto, meni je kao malom isto bilo nešto, ali danas je to samo jedan od bezveznih praznika.
Čak 25/12 Coca-Cola praznik više volim od Nove Godine, barem ima neku atmosferu, pa neka je amerikaniziran milijun puta.

Back