- Poruka
- 27.637
Како кажу стари људи под јорган планину
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kazu, kako docekas Novu Godinu taka ce ti biti cela godina. Nije na odmet malo sujeverja jer sujeverje radja auto-sugestiju pa onda delujes u tom pravcu i "ostvaris predskazanje".Dobro si napravio.
Ono što nam ovaj sumanuti svijet proklamira je: "U noći s 31/12 na 01/01 izigravaj veselog, pijanog majmuna, sve da si saznao da ćeš idući umrijeti."
Milune, imam ja previše godina da bi još dodatno slavio što sam omatorio.kazu, kako docekas Novu Godinu taka ce ti biti cela godina. Nije na odmet malo sujeverja jer sujeverje radja auto-sugestiju pa onda delujes u tom pravcu i "ostvaris predskazanje".
Ja je ne slavim vecc 20 godina.Bole me uvo za novu godinu...
pa u Rio de Zaneiro, Novu Godinu docekuju na obali mora u kupace gace.Milune, imam ja previše godina da bi još dodatno slavio što sam omatorio.
Osim toga, kakva crna Nova Godina u Decembru?
Jedina Nova Godina koju priznajem je Novruz, koja počinje u proljeće i sve se budi, a ne ova kada medvjedi i jazavci još debelo hiberniraju.
ali moras, jer kad te pitaju gde si bio, a ti nisi nigde, automatski si jadan..Dobro si napravio.
Ono što nam ovaj sumanuti svijet proklamira je: "U noći s 31/12 na 01/01 izigravaj veselog, pijanog majmuna, sve da si saznao da ćeš idući umrijeti."
Ma baš me briga, zadnja Nova Godina na kojem dočeku sam bio, svirao je drum 'n' bass, pravo čudo da mi bubrezi nisu pootpadali.ali moras, jer kad te pitaju gde si bio, a ti nisi nigde, automatski si jadan..![]()
A bi isla sa mnom negde za docek?Ja cu biti u bojama i ljubicastom osvetljenju...ne slavim N.G. ali zgodna ce biti ta druga dimenzija![]()
Celu 2024tu?Bole me uvo za novu godinu...
Stopala su lepša...
DaCelu 2024tu?
Meni totalno nebitno.Prestupna, pa zato?
Dočekati 2025.
a i bacaju petardeMa baš me briga, zadnja Nova Godina na kojem dočeku sam bio, svirao je drum 'n' bass, pravo čudo da mi bubrezi nisu pootpadali.
Od tada - moja kućica, moja slobodica.
![]()
Ovako ću ja čim prestanem da sviram.
Heej ljudi
Polako nam dolaze praznici a sa njima i omiljeno pitanje - gdje za docek nove?
Jeste li vec isplanirali ili ste jos u pripremama?I pitanje za koleginice..
da li ste okitile jelku? Dajte fotografiju vasih jelki![]()