Pilgrim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.753

Polako nam dolaze praznici a sa njima i omiljeno pitanje - gdje za docek nove?

Jeste li vec isplanirali ili ste jos u pripremama?

da li ste okitile jelku? Dajte fotografiju vasih jelki

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ide neko na Kop kakva su vam iskustva
Hoces jos jedno da pricuvas?Ja ću sa sestričinom, ako Bog da, kod mene. Već sam kupila dečiji šampanjac, šampanjac za sebe i razne šarene đakonije.
Bićemo damice, jer moje dete već prekrsti nožice kad kažem: "Hajde sad da budemo dame!"
Čak i outfit sam joj isplanirala.
To mi je prilika da budem baš prava tetka. Dete kod mene, a sestra i zet-široko polje, neka idu gde hoće!![]()
hahaaaaa vrh post sa ovim skakutavim slicicamaHeej ljudi
Jeste li vec isplanirali ili ste jos u pripremama?I pitanje za koleginice..
da li ste okitile jelku? Dajte fotografiju vasih jelki![]()
Što da ne?Hoces jos jedno da pricuvas?![]()
![]()
![]()
i ja slicnoDoma.
Dan kao svaki drugi.
Dobro si napravio.i ja slicno
nije mi dan kao svaki drugi nego malo da napravim pauzu
Prošlu sam proveo kod kuće, legao, zaspao oko 10 uveče, sutra ustao lepo kao čovek, na vreme, odmoran, svež, priseban... Prvi put tako proveo Novu godinu i bila možda i najbolja u poslednjih ko zna koliko godina. Opet ću tako.
Nije dan kao i svaki drugi.Doma.
Dan kao svaki drugi.
pa toDobro si napravio.
Ono što nam ovaj sumanuti svijet proklamira je: "U noći s 31/12 na 01/01 izigravaj veselog, pijanog majmuna, sve da si saznao da ćeš idući umrijeti."
Ja sam par godine proveo tako i iskr smorio se vise volim neki provod ili planinui ja slicno
nije mi dan kao svaki drugi nego malo da napravim pauzu
Prošlu sam proveo kod kuće, legao, zaspao oko 10 uveče, sutra ustao lepo kao čovek, na vreme, odmoran, svež, priseban... Prvi put tako proveo Novu godinu i bila možda i najbolja u poslednjih ko zna koliko godina. Opet ću tako.
da, verujem da dosadi, zbog toga i posmatram vise kao pauzu, moguce i sledeca tako, pa i ona tamo mozda, pa dok mi se ne vrati zelja da odem negde, ali verovatno cu uglavnom tako provoditi NG, a ponekad biti budanJa sam par godine proveo tako i iskr smorio se vise volim neki provod ili planinu
Pa dobro, ali nije to nešto što mi je u kalendaru zacrtano.Nije dan kao i svaki drugi.
Bice ruske salate i malo vise mesa i vina!![]()
Oh, luda zabava je zagarantovanaŠto da ne?
The more, the merrier!
Bole me uvo za novu godinu...Heej ljudi
Jeste li vec isplanirali ili ste jos u pripremama?I pitanje za koleginice..
da li ste okitile jelku? Dajte fotografiju vasih jelki![]()