- Poruka
- 43.358
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam letovanja na moru ( u smislu da lezim na plazi i plivam bez nekog cilja u gomili drugih ljudi) sit odavno, na zalost moje supruge (koja bi lezala na plazi od ujutro do uvece). No, zbog mira u kuci moram na svake 2 godine da odem i odlezim deo svoga godisnjeg odmora u nekom resortu u Meksiku ili na Kubi. Meni je pak letovanje negde u prirodi ( suma, jezera, planine..) Rocky Mountains nesto sto volim te mi supruga izadje u susret na dve godine. E, to vam je porodicni dogovor...more mi pola sata od kuće
Najčešće idem u Bar
Ne grad
Ima dosta kafana pored plaža
PS:
Za turiste
Nekoliko najlepših Pravoslavnih hramova je u Baru
Nemoj ti tu meni, nismo mi sirotinja.Сестро слатка, крај августа је.
Треба да питаш где смо били а не где ћемо.
Па, нисмо ми сиротиња, да у Грчку идемо септембра.
Može se na more i u Septembru. Ja ću u Tursku za 10-ak dana. Bolje je nego u Avgustu i Julu. Prvo jeftinije je, onda manja je gužva, plus vrijeme bolje (Jul i Avgust su prevrući tamo).Сестро слатка, крај августа је.
Jedva sam čekala da deca porastu da mogu da idem u maju/junu i septembru na odmor. Kakav crni juli i avgust! Da se čvarim, cedim, gorim, žarim, palim, cvrčim, stiskam... Neka hvala ako ne moram.Сестро слатка, крај августа је.
U Šumadiju i Soko Banju..."Evropa" mi se smučila za medalju. Početkom oktobra idem par dana na Maltu, pod uslovom da ne bude tamo velika vrućina.
vidimo seU Tivat.
gde je tacno ovo? ne prepoznajem, mogu da nagadjam mozda.