Gde ce Vucic?

највише се радује паду вучића дачић. нема вучића нема снс. сви чланови снс одоше у спс.
јбг опет на исто.
јер "студенти" и ова несрећна опозиција нема шта да тражи.

а ја ћу и даље да сањам о краљевини Србије да нам химна има смисла

највише се радује паду вучића дачић. нема вучића нема снс. сви чланови снс одоше у спс.
јбг опет на исто.

Pa ti gradjani koji bi pored svih saznanja o visedecenijskoj "prostituciji" SPSa glasali za njih, trebali bi svi da posjete neuropsihijatra.

A medju studentima logicno ima jako mnogo inteligentne, energicne omladine koja Srbiju moze da gurne naprijed.Za pocetak mozda da istaknu neke svoje profesore!

Pa ti gradjani koji bi pored svih saznanja o visedecenijskoj "prostituciji" SPSa glasali za njih, trebali bi svi da posjete neuropsihijatra.

A medju studentima logicno ima jako mnogo inteligentne, energicne omladine koja Srbiju moze da gurne naprijed.Za pocetak mozda da istaknu neke svoje profesore!
то су пусте жеље
од тога нема ништа
има али неискусних. у политици интелигенција не игра улогу као ни звучна имена. само шибицарење.
ја само не могу да схватим колико има наивних људи у овој Србији по питању политике.

то су пусте жеље
од тога нема ништа
има али неискусних. у политици интелигенција не игра улогу као ни звучна имена. само шибицарење.
ја само не могу да схватим колико има наивних људи у овој Србији по питању политике.
Srbi vecinski jesu dobar ali jako naivan narod, to stoji, ali ako sluzenje ljigavog Dacica Vucicu nista ne predstavlja, ako nista iz toga nisu naucili, onda Srbija nazalost nema lijepe buducnosti.

погледај само шта ради. прво каже да због блокадера Србија је изгубила милијарде тако да пензије неће моћи да се подигну на планирани ниво. вечерас 12%, милијарде пале с неба. смањује цене, рате кредита, ок за сада само приче, видећемо. значи опет купује народ, народним новцем, ако то оствари значи спрема се да влада још. а тотално је небитно коју функцију ће имати док му дизачи руку чине већину у скупштини

Srbi vecinski jesu dobar ali jako naivan narod, to stoji, ali ako sluzenje ljigavog Dacica Vucicu nista ne predstavlja, ako nista iz toga nisu naucili, onda Srbija nazalost nema lijepe buducnosti.
реално то би било најближи сценарио јер већина напредњака и они који су за снс би отишли код дачића

Zna se gde ce i Vucic i Dacic:

1000016322.jpg

Osim ako im od previse pumpanja ne popucaju arterije, sto je velika verovatnoca.

јбг опет на исто.

ukinuti i lustrirati i jedne i druge i trece i svi koji rade protiv naroda.

Back