Gde biste otputovali da možete?

white_warg

Iskusan
Poruka
5.889
Sad, možda i možete,naravno.
Ali,koje je mesto na koje biste otišli? U koju državu,grad?
Kada sam bila mlađa,želela sam da odem u London. Više to ne želim. Ne znam zašto ali ne privlači me više poseta Londonu.
Ali već nekoliko godina žarko želim da odem u Kaliforniju i posetim bivši ranč 'Neverland' Majkl Džeksona.
Želim da odem i u Južnu Koreju u grad Seoul.
londonnn.jpg
neverlanddd.jpg
seoulll.jpg

Op

Deseti put. Tajland.

Treninzi i oporavak ispod palmi.

Voleo bih videti i Hrvatsku ako ima neka forumasica da mi udeli krevet sa upotrebom kupatila i kuhinje.
Ja njoj mogu isto da se revansiram ako hoce da obidje Srbiju.

Zatim egipat indija kina rusija zemlje sa bogatom kulturom i istorijom.

Voleo bih da kampujem u nepreglednim prostranstvima neistrazenih suma amazonije.

U sustini ne trebaju mi ljudi, samo mir, pucketanje vatre, da posmatram zivotinje.

koje je mesto na koje biste otišli?

Арктик !
Како знам ?

Понекад, док замишљам да имам неку савршену летелицу,
увек прво идем горе, на Северни пол,
па после обилазим свет.

Ето, искрено.

Шта бих радио горе ?
Посматрао беле меде, и ... даље не знам !

Ovo liči na one vijetnamske logore gde su držali amere.
Jel turisti idu u kolibe ili ispod njih?
idu u bungalove i plaćaju 100-500 evra noćenje na tom jezeru u zavisnosti od resorta

Imaš i u šumi bungalove na drvetu za 30-40-ak evra ako nemaš para za ovo.

A Vijetnam....Ne znam za zatvore ali znam da KFC-a i Mcdonaldsa imaš na svakih 100m u Sajgonu .

Jel se ne plašiš ti insekata, komaraca i drugih podstanara na ovakvim egzotičnim lokacijama? Pošto mi tvoje fotke i pored sve lepote deluju kao idealno mesto za njih. :lol:
Komarce sam za sve ove godine po jugoistočnoj Aziji sreo samo u Ao Nangu (Krabi).
Raid + Autan su rešili i to.

Ovde bi ih bilo sigurno jer vidim da je svaki krevet u bungalovima snadbeven mrežom za komarce. Što je i logično jer je tu i reka i jezero i džungla.

Inače ti tajlandski prenose Denga groznicu uopšte nije naivno.

Op

Deseti put. Tajland.

Voleo bih videti i Hrvatsku ako ima neka forumasica da mi udeli krevet sa upotrebom kupatila i kuhinje.

Voleo bih da kampujem u nepreglednim prostranstvima neistrazenih suma amazonije.

U sustini ne trebaju mi ljudi, samo mir, pucketanje vatre, da posmatram zivotinje.

u amazoniji ima zivotinja i previse:lol:

Арктик !
Како знам ?

Понекад, док замишљам да имам неку савршену летелицу,
увек прво идем горе, на Северни пол,
па после обилазим свет.

Ето, искрено.

Шта бих радио горе ?
Посматрао беле меде, и ... даље не знам !

Еее, а кад замишљам и да сам невидљив,
обавезно идем пред прозор ових лепотица са насловних страна,
и гледам шта раде (искрено, како се скидају) :rumenko:

Op

Deseti put. Tajland.

:zper: zanimljivo zvuci :manikir:

Manje je mesta na koje ne bih.... :) I ja bih u tamo u Khao Sok pa jos na neka mesta na Tajlandu ali bez guzve preterane...vise priroda...potom cela Indonezija...Filipini...Kukova ostrva...Fiji...okolina tamo...ma sva ostrva....i da...rado bih se vratila u Kinu...potom Italija...pa neka mala ususkana, bajkovita mesta po Evropi...Amazon, Bolivija, Peru, Kuba...Havaji, Bahami, Maldivi, Zanzibar, Madagaskar....Aurora...sva cuda prirode:aha:

Back