Gaženje po jajima

Urwald

Ističe se
Moderator
Poruka
2.925
Da li ste se nekada u prisustvu partnera/partnerke osetili kao da morate da gazite po jajima da ih ne bi isprovocirali ili naljutili?
Kako se taj odnos dalje razvijao?
Šta je pametno raditi u takvim situacijama?

Jutros na poslu dolazi jedan moj stariji kolega pa kreće priču da mu treba pola sata da se spremi za posao jer rano ustaje dok njegova žena ostaje da spava. Kao par puta ju je probudio i ova se poveštičila i klela ga danima. Tako da sada kada ustane pazi da gazi kao po jajima.

Da li ste se nekada u prisustvu partnera/partnerke osetili kao da morate da gazite po jajima da ih ne bi isprovocirali ili naljutili?
Ako je to neki odnos koji se ne razvija u dobrom pravcu, ne postoje neke jače emocije, prekinuti. U drugom slučaju, ja se pronađoh u onom postu, jedno par puta sam ujutru ''režala'' na svog dragog jer on ranim jutrom ide na posao, a ja popodnevna smena, lupka šoljicom kafe, i sl.
:mrgreen:
Ali, sve to stvar tolerancije i balansa. Ako pređe u svakodnevno ponašanje, meni to nije zdrav odnos.

U drugom slučaju, ja se pronađoh u onom postu, jedno par puta sam ujutru ''režala'' na svog dragog jer on ranim jutrom ide na posao, a ja popodnevna smena, lupka šoljicom kafe, i sl.
:mrgreen:
To je ono u fazonu ako ti otvoriš oči njemu je vreme da beži na posao :)
1000037829.jpg

Imao sam tu priču, raspala se naravno. Ustvari sam ja bio budala što sam to uopšte trpeo, takve nezdrave veze treba prekidati odmah.

Imao sam tu priču, raspala se naravno. Ustvari sam ja bio budala što sam to uopšte trpeo, takve nezdrave veze treba prekidati odmah.
Šta ceniš da je razlog zašto takve priču ipak traju još neko vreme umesto da dođe do razlaza? Druga strana će se promeniti/možda bude bolje ako se istrpi još neko vreme ...

Ne. Ne bih ni izdrzala u takvom odnosu ni jedan dan (doista ja uvek prva ustajem :mrgreen:).
No zivot je jedan i kratak. Bilo ko na bilo koji nacin da narusava moj mir i harmoniju nije dobrodosao u mom zivotu.

Back