gazdarice popusi lulu mira

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nema sta dalje da se prica,da se izvini bogami,a ne samo da zvecka sa kljucevima i da loche onako..lock,lock....siri uticaj los na decu..ovaj mali komsijin celu noc me napao kako to gazdarica a ima kitu,kaze ja mislio da one imaju ribicu,ja ne znam sta da mu kazem,jedva objasnih malom da su i kitovi ribe,samo malo vece od ostalih..onda me on pita jel to znaci da ....ne mogu bre vise da pisem odoh da spavam,nemam vise pelinkovca,....da iskoristim ovu divnu prikliku da se svima koji su se nasli uvredjeni duboko izvinim i da porucim onom bugarinu sto mi je kucao tikete da cu mu yebati ma,,, maleroznu sutra.....

chokolada:
niko_mk:
* ako je ona najkoreknija onda kakvi su ostali
porucila mi je da je povucem za kitu tebi je to korekno
povuci ti mene pa da vidis koliko je korektno
Sigurno si joj ti nesto dobacio pre toga!
Ne zelim da te povucem za kitu, radije cu gazdaricu! :roll:
ako je gazdarica kako moze da ima kitu
uostalom vidi temu "zasto su me sjebali"pa onda presudi ko je kriv uostalom ja sam fin decko i ne dobacujem

chokolada:
niko_mk:
uostalom vidi temu "zasto su me *"pa onda presudi ko je kriv uostalom ja sam fin decko i ne dobacujem
Pogledala sada temu i videla da je gazdarica napisala svima koji su se javili da je mogu povuci za kitu (u sali :idea: )
Zasto se ja uopste s tobom raspravljam? :?
pa da bi se vise voleli
ko se bije taj se voli
a gazdarica nam je preosetliva cini mi se

chokolada:
niko_mk:
uostalom vidi temu "zasto su me *"pa onda presudi ko je kriv uostalom ja sam fin decko i ne dobacujem
Pogledala sada temu i videla da je gazdarica napisala svima koji su se javili da je mogu povuci za kitu (u sali :idea: )
Zasto se ja uopste s tobom raspravljam? :?
Mozda zato sto se pusili neke nedozvoljene biljke?

niko_mk:
AllPacino:
necu da se mesam al si u pravu....sad bre deca se vrzmaju po ovim forumima i sta procitaju tamo neko nekog vuce za kitu....i skontaju da je to normalno..i sutra u skoli povuku ucitelja ...
pa ce da pricaju posle da se sek#aju po skoli pa ce da * ministar prosvete i on bi
nije lepo treba gazdarica da se izvini
:roll: E,sad si se stvarno SYEBAO ovim postom!
Ne da ce da ti ga zatvori :arrow: OPET,nego ce da te BANUJE kao Maria80 sto je banovala. :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back