Pa da se pomirimo da mi ne je#es teme a to da te vucem za kitu nije lepo od tebe
ops:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ima...goodday:![]()
![]()
![]()
![]()
duvachki orkestar....
ima l' neshto da se baci na artiju??
Ja cutim zato sto sam naduvana do yaya!vuk_:Znam sam da ce krenuti da se drogiraju, kad tad....(znao sam!).
Koja je tema ovde uopshte...Shto svi cute...khm..
chokolada:Pa ima...goodday:![]()
![]()
![]()
![]()
duvachki orkestar....
ima l' neshto da se baci na artiju??Dodji vamo sa strane da drugi ne vide! Imas li ti sta, da pomesamo?
ahahahahhahaha...ne osecash ni kljun ni krilcachokolada:Ja cutim zato sto sam naduvana do yaya!vuk_:Znam sam da ce krenuti da se drogiraju, kad tad....(znao sam!).
Koja je tema ovde uopshte...Shto svi cute...khm..![]()
Os i ti malo?zendeli:Dobro vam doslo ovo pusenje,ne svadjate se vise tamo.
chokolada:Os i ti malo?zendeli:Dobro vam doslo ovo pusenje,ne svadjate se vise tamo.
Pa dobro evo ti 3 dima i jedna linija!zendeli:Nemoj meni malo,ja sam kapacitet :wink: .
chokolada:Pa dobro evo ti 3 dima i jedna linija!zendeli:Nemoj meni malo,ja sam kapacitet :wink: .![]()
![]()
Ali ne mozes vise dobiti gratis!![]()
Pa covek nestao, mora neko da se pobrine za biznis!zendeli:Materijalisto,prodajes tudju lulicu :wink:
Ne duvamo na nju, duvamo u njoj!niko_mk:E tek sada sam gotov pa ljudi to o vezi pusenja je cisto figurativno kao pomirenje a vi ste me sje#ali do jaja
gde ste nasli daops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops: duvate na moju temu
ne kaze se duvate vec "meditirate"niko_mk:E tek sada sam gotov pa ljudi to o vezi pusenja je cisto figurativno kao pomirenje a vi ste me sje#ali do jaja
gde ste nasli daops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
Ma ko tebe sta pita!niko_mk:jeli bre koliko puta sam vam rekao da ovde nema duvanja![]()
jeli to strucno ili lingvisticki :shock:goodday:ne kaze se duvate vec "meditirate"niko_mk:E tek sada sam gotov pa ljudi to o vezi pusenja je cisto figurativno kao pomirenje a vi ste me sje#ali do jaja
gde ste nasli daops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
POPUSI MI LULU MIRAchokolada:Ma ko tebe sta pita!niko_mk:jeli bre koliko puta sam vam rekao da ovde nema duvanja![]()
![]()
Os dim?![]()
![]()
ima gazdaricu kitu,jel....znao samniko_mk:Pa da se pomirimo da mi ne je#es teme a to da te vucem za kitu nije lepo od tebe
ops:
tako mi je porucio(porucila)mislim nije u redu ima tu i maloletnike pa posle ce da pricaju kako nam nevalja omladinaAllPacino:ima gazdaricu kitu,jel....znao samniko_mk:Pa da se pomirimo da mi ne je#es teme a to da te vucem za kitu nije lepo od tebe
ops: