Gatje!

i???

• nakurnjak

• gatje obicne

• gatje specijalne

• bokserice

• tanga gatje

• ne nosim gatje :rumenko:

• nesto 7mo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Boxerice

Al imam one zategnute tj rastegljive, i one obicne
Ja vise volim one obicne, jer su komotnije, i sve, al izgleda da se ribe vise loze na ove prve koje se onako zategnu, pa se sve ocrta :lol:

Inace, menjam ih nakon tusiranja, obicno se tusiram svaki dan

Ajde, ne napadajte mog prijatelja Ripera.

Ovako: poenta čitave priče oko kopiranja, koliko sam ja shvatio, nije u tome što se Over iliti Junfer Rahmetli dotakao ekoloških tema (mada, da bi se i toga dotakao, moraš biti nešto više od praznoglavnog mudraca u pokušaju, što je dotični uvek bio i što će ostati), već u tome što je pokušao da bude ciničan (ili se bar tako nekima učinilo), pa se sapleo i spucao o beton sopstvenih umnih ograničenja.

Možda je Ripera njegov pokušaj podsetio na moje, daleko uspelije poteze slične vrste, i na tome mu ne zameram. Podsvest je čudna stvar, naročito podsvest nekoga poput našeg dragog Juzera, pa uticaji intelektualno jačih pojedinaca poput mene samo uplivavaju, da popune rupe. Da nije tako, odavno bi završio u nekom cirkusu, verovatno. A možda i ne bi, imaju i vlasnici cirkusa neke standarde, valjda :lol:

A ja se slobodno nudim Junferu kao učitelj, ni ekologiju nećemo zaobići, ne brinite, evo recimo mogu da odvesti u obližnji park da malo brsti travu i dodje u kontakt s prirodom.

Pozdrav

Nosim tange ovakav model :rumenko:

muskegace5591448010.jpg

Salim se naravno :rotf:

Obicne boxerice raznih boja :D
Imam neke sa stripom :)
Menjam ih svaki put posle tusiranja a to je obicno svaki dan :) :D

Ajde, ne napadajte mog prijatelja Ripera.

Ovako: poenta čitave priče oko kopiranja, koliko sam ja shvatio, nije u tome što se Over iliti Junfer Rahmetli dotakao ekoloških tema (mada, da bi se i toga dotakao, moraš biti nešto više od praznoglavnog mudraca u pokušaju, što je dotični uvek bio i što će ostati), već u tome što je pokušao da bude ciničan (ili se bar tako nekima učinilo), pa se sapleo i spucao o beton sopstvenih umnih ograničenja.

Možda je Ripera njegov pokušaj podsetio na moje, daleko uspelije poteze slične vrste, i na tome mu ne zameram. Podsvest je čudna stvar, naročito podsvest nekoga poput našeg dragog Juzera, pa uticaji intelektualno jačih pojedinaca poput mene samo uplivavaju, da popune rupe. Da nije tako, odavno bi završio u nekom cirkusu, verovatno. A možda i ne bi, imaju i vlasnici cirkusa neke standarde, valjda :lol:

A ja se slobodno nudim Junferu kao učitelj, ni ekologiju nećemo zaobići, ne brinite, evo recimo mogu da odvesti u obližnji park da malo brsti travu i dodje u kontakt s prirodom.

Pozdrav
ma face ste obojica! :worth:

Tako je, ovde je rec o gatjama!!!!!!!!!

@tema

Svidja mi se kad devojka nosi obicne gace...mada mi se svidja i kad nosi tange...svidja mi se i kad nosi kupaci, ali me ne pali toliko kad smo na bazenu, osim ako se bas ne uzivim...a i bas mi se svidja kad neka devojka nosi boxerice...

A kad ne nosi gace uopste? Tad ne moras da se trudis :P

Inace kod devojaka su mi najjace "melez" gace. Tacnije dete tange i bokserica. Nesto izmedju. Taman toliko otkrije, i taman toliko sakrije. :rumenko:

A kad ne nosi gace uopste? Tad ne moras da se trudis :P

Inace kod devojaka su mi najjace melez gace. Tacnije dete tange i bokserica. Nesto izmedju. Taman toliko otkrije, i taman toliko sakrije. :rumenko:

E jesam ludak, ne mogu da verujem da sam to zaboravio reci...valjda zato sto je rec o gatjama pa da me Over ne tuzi kod Krepta... :mrgreen:

E, e, i te su dobre... :prstic:

Back