Gas poskupljuje 30-50 %

kakav bre miskovic kakvi bakraci?

ko odredjuje cenu gasa u srbiji miskovic ili vlada srbije?

naravno vlada

poenta je burazeru da je SRBIJA BANKROTIRALA, nema vise para za funkcionisanje i sobzirom da ne mogu vise da uzmu kredite u inostranstvu te pare namicu tako sto poskupljuju sve zivo i ako ti isti proizvodi na zapadu istovremeno pojeftinjuju.

evo ti lepo napisa savin da je gas pojeftinio za 50% a u srbiji ga demokrate poskupese za 60%?!?!?!

pa gde to ima?

nadji mi jos jednu zemlju sa takvim lopovcinama i izdajnicima kao sto ste vi demokrate i ja cu zacutati. nema gorih ljudi na vlasti u evropi barem od vas demokrata . gorih u smislu da vise mrze i potkradaju sopstveni narod....

Praviš se da neznaš i optužuješ za sve vladu.Sve pregovore je vodila DSS.Čak u posredničkoj firmi se nalaze njihovi ljudi i oni su je i osnovali.Normalno je da sad kad nisu u vlasti da mogu da određuju cenu preko posrednika jer je takav ugovor napravljen dok su držali ministarstvo energetike.Greška vlade je što izmišlja načine da bi smirili stanovništvo(birači) o plaćanju na rate umesto da prouče ugovor i vide dali može doći do poskupljenja periodično.Uostalom još uvek niko i dalje ne objavljuje datalje o delovanju posredničke firme,vlasnik,direktori kako je osnovana,i ko je dao saglasnost.Imam utisak da sadašnju vladu (čast izuzecima) čine mlakonje koje se ne bi zamerali i nemaju hrabrost da objasne javnosti imena i kakav je to ugovor napravljen.

Back