"Garda cara Lazara" prijeti Kosovu

Stani malo,koliko sam čitao u vašim medijima je neko tvrdio da potičete od Iranaca?:think:Šta je istina?

De, pliz, ne provociraj, a znaš kako ide isto ko i ja! :mrgreen:

Jesmo i mi i vi skupa s područja južnog Afganistana i sjeverne Palestine otišli iza Karpata? Jesmo.
A jesmo poslije produžili za Balkan? Opet jesmo.
Šta nije jasno?
Ili ti znaš neke druge podatke?

Samo molim te nemoj smarati s onim kineskim mumijama, s povijesti od prije 6000 godina i sličnim glupostima. Nisam nešto raspoložen za gluposti.:roll:

Lazar nije bio car nego knez. :thumbdown:
Za to se dobijala jedinica kod moje nastavnice istorije.
Prvo nek nauce srpsku istoriju.

Млого ти лепа ова застава ,а шта она предаставља?
Зашто ви који толико желите у стару курву европу,не одете тамо а нас остале лепо оставите на миру?
Лазар је бре био не цар него цар од човека!

Млого ти лепа ова застава ,а шта она предаставља?
Зашто ви који толико желите у стару курву европу,не одете тамо а нас остале лепо оставите на миру?
Лазар је бре био не цар него цар од човека!

Lazar je bio budaletina, koja je unistila cvet srpskog vitestva, umesto da lepo bude vazal i sacuva drzavu.Sta je falilo kraljevicu Marku, bio vazal, Stefan Nemanja se borio na turskoj strani i sta mu falilo? Jos da je ostao katolik...

Lazar je bio budaletina, koja je unistila cvet srpskog vitestva, umesto da lepo bude vazal i sacuva drzavu.Sta je falilo kraljevicu Marku, bio vazal, Stefan Nemanja se borio na turskoj strani i sta mu falilo? Jos da je ostao katolik...

A ti ne sataniši na svetom mestu,
nego idi pušćaj muziku tamo gde vas slušaju?
:evil: :evil: :evil:

Narkoretardirani VuduMajmune...

Poslednja izmena:
Словени су правили храмове од дрвета,па је зато толико мало археолошких налазишта,таргови храмова постоје у Скандинавији(најсеверније )
и најјужније на неким острвима у Јонском мору. а тренутно најзападније у Лужиуцама (Лужички Срби)
Па ми објасни колика би насељеност тих подручја иза Карпата била када смо се у 6веку у року од 100 година прошири од Урала до Скандинавије преко Берлина Подунавља ,преко целог Балкана до Јонског мора?
Словени су константно присутни у Европи али Германска историја то поништава.
Што би реко Ђока Балашевић
Нисам ја дошо где да се враћам.
Бре ја сам аутохтони Европљан а ова стока германска и ова наркотрафиканстка са Југа Србије нек иду ако оће скупа у Валхалу.

ЕЈ гостбастерс стави неку културнију заставу,например Слободног Удружења Курви Амстердама или Уједињених Педофила Белгије и Ватикана, мада није лоша ни она Независног Удружења Садиста Енглеза и мазохиста Немаца

Читао сам твоју студију о војсци ,тј како би требала да изгледа .Надарено нема шта.
Само ти нас већ тада учлани у Нато и стару Курву Унију,а шта ако ми нећемо тамо ?
Онда нам треба Гарда ,а пошто су како овде неко рече не обучени ,ја би их регрутовао и нашао им инструктора мислим да би их најбоље обучио пуковник Легија
са још пар својих сабораца.

Back