- Poruka
- 71.440
Pa pitajte ga onda. Valjda ste vec toliko opusteni.Bili smo na piću. Ćaskali i pričali o svemu, nevezano za sex. U stalnom smo kontaktu svo troje putem naše male Telegram grupe od 3 člana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pitajte ga onda. Valjda ste vec toliko opusteni.Bili smo na piću. Ćaskali i pričali o svemu, nevezano za sex. U stalnom smo kontaktu svo troje putem naše male Telegram grupe od 3 člana.
Naravno da će se viđenja sa likom nastaviti i dalje, pod uslovom da sve protekne kako je zamišljeno.Pa evo dobijes iskustvo da se zgadi partner koji se kresne s drugim,iako je uz tvoj velikog coveka pristanak bio,moze da ti se smuci,moze njoj da se svidi pa pozeli da se razvede,znaci sex kao sex je jeftin a emocije neprocenjive,ali posto znamo da lazes jer ako ti se ne dize kita imas jezik i prste,necemo dalje da ti olaksavamo dosadu
A nikad joj nisi pruzio?ne mozes sad oralno i prstima?kako znas da ce taj da joj pruzi kvalitetno a ne traljavo traumaticno?Naravno da će se viđenja sa likom nastaviti i dalje, pod uslovom da sve protekne kako je zamišljeno.
Želim da pružim ženi kvalitetno sexualno iskustvo i to je to. Godine prolaze. Treba iskoristiti svaki momenat dok se još može.
Nije interesantno. On ne treba da zna kako ide scenarioPa pitajte ga onda. Valjda ste vec toliko opusteni.
Stooo?Nije interesantno. On ne treba da zna kako ide scenario![]()
Znam da je kvalitetan bull, u svakom smislu te reči.A nikad joj nisi pruzio?ne mozes sad oralno i prstima?kako znas da ce taj da joj pruzi kvaliterno a ne traljavo traumaticno
Ali izbegavas odgovore a zelis od nas ,pa necemo tako da se igramoZnam da je kvalitetan bull, u svakom smislu te reči.
Od glave do pete. Čista 10-ka.
Šta je bilo pitanje?Ali izbegavas odgovore a zelis od nas ,pa necemo tako da se igramo
Pružao sam joj naravno. Jezik i prsti nisu dovoljni. Zašto bih joj uskratio užitak kad ja već ne uživam? To bi bilo sebično sa moje strane.A nikad joj nisi pruzio?ne mozes sad oralno i prstima?kako znas da ce taj da joj pruzi kvalitetno a ne traljavo traumaticno?
E folirant siPružao sam joj naravno. Jezik i prsti nisu dovoljni. Zašto bih joj uskratio užitak kad ja već ne uživam? To bi bilo sebično sa moje strane.
ipak ti ne verujem.. sorryU prethodnoj poruci si me kudio, a sada hoćeš detalje.
ObaveznoSpreman ,gladak, picorpc.
Javi kako je bilo.
Obavezno
Pa s obzirom da nam je to prvi put i nema neke razlikeVi se pripremate ko da letite na Mesec !
pa običan seks majku muPa s obzirom da nam je to prvi put i nema neke razlike