U prethodnoj poruci si me kudio, a sada hoćeš detalje.Daj malo detalja ..naravno bez otkrivanja svog identiteta..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U prethodnoj poruci si me kudio, a sada hoćeš detalje.Daj malo detalja ..naravno bez otkrivanja svog identiteta..![]()
Pod pretnjom terorista atomskom moju zenu drugi muskarac ne moze da omirise ,hvala na paznjiMožda si blizu istine. Malo razmisli pre nego što počneš sa izjavama.
OkPod pretnjom terorista atomskom moju zenu drugi muskarac ne moze da omirise ,hvala na paznji
Vole je tako sto ce drugi da je kresne,aj batali meOk
Pusti druge da vole svoju ženu na svoj način
Poslednji ćeš doznati kad te bude varala.Pod pretnjom terorista atomskom moju zenu drugi muskarac ne moze da omirise ,hvala na paznji
Xaxaxa ja sam namiriso kad je dobila sms od drugog muskarca na koji nije ni odgovorila,toliko sam nepovrsan kao viPoslednji ćeš doznati kad te bude varala.
Ponižavaš, ustvari želiš to da uradišXaxaxa ja sam namiriso kad je dobila sms od drugog muskarca na koji nije ni odgovorila,toliko sam nepovrsan kao vi
Svaka čast brate. Tvoj život tvoja stvar. Mene se ne tiče. Ugradi ženi i GPS pod kožu ako želiš, tvoja stvar.Xaxaxa ja sam namiriso kad je dobila sms od drugog muskarca na koji nije ni odgovorila,toliko sam nepovrsan kao vi
Hvala na razumevanju.Ponižavaš, ustvari želiš to da uradiš
Ali čovek mnoge od vas šiša i to povisoko
Ne to su tvoje projekcije a njegovi izgovori za koje trazi opravdanje,zaostali ste ako mislite da ste napredniPonižavaš, ustvari želiš to da uradiš
Ali čovek mnoge od vas šiša i to povisoko
Uzmimo jedan ekstremni slučaj. Zamisli da imaš puno godina i onemoćaš u smislu potencije. Da li bi voleo da te žena ostavi ili da nađe nekog da ne znaš ili da zaboravi na sex iako ga želi zbog tebe?Vole je tako sto ce drugi da je kresne,aj batali me
Nista ne moram da ugradjujem imam oci i iskustvo,posvecenost bezrezervnuSvaka čast brate. Tvoj život tvoja stvar. Mene se ne tiče. Ugradi ženi i GPS pod kožu ako želiš, tvoja stvar.
Mnogo si pametna,ne bi je pipnuo drugi muskarac ni po koju cenu sto sam vec naveo,nek se razvede i radi sta zeli,takodje ne znas da sam sam jer to nisam nigde naveo,pa ubuduce me zaobidji s licnim opaskama koje cu prijavljivati.Uzmimo jedan ekstremni slučaj. Zamisli da imaš puno godina i onemoćaš u smislu potencije. Da li bi voleo da te žena ostavi ili da nađe nekog da ne znaš ili da zaboravi na sex iako ga želi zbog tebe?
Mislim da ti koji živiš sam i nemaš ženu ovo ti je daleko od mozga. Jednostavno previše si jednosmeran
BravoUzmimo jedan ekstremni slučaj. Zamisli da imaš puno godina i onemoćaš u smislu potencije. Da li bi voleo da te žena ostavi ili da nađe nekog da ne znaš ili da zaboravi na sex iako ga želi zbog tebe?
Mislim da ti koji nemaš ženu ovo ti je daleko od mozga. Jednostavno previše si jednosmeran
Ja ti jos uvek ne verujem .. trazis sagovornike da ubijes vreme ..Bravo.
Uopšte mi nije bitno da li mi TI veruješ.Ja ti jos uvek ne verujem .. trazis sagovornike da ubijes vreme ..
Naravno, bitan je al ne da se zbog njega razvedu.Aha nije sex bitan al ipak im je stalo da se pojebe s nekim
pretpostavljam , ali valjda smem da kazem ..Uopšte mi nije bitno da li mi TI veruješ.
Upravo tako @PaulaNaravno, bitan je al ne da se zbog njega razvedu.
S druge strane, ima ljudi koji to vole.
Nego je zanimljivo da ste došli na temu koju ne podržavate i ništa mu niste odgovorili na pitanje koje je imao
Pa evo dobijes iskustvo da se zgadi partner koji se kresne s drugim,iako je uz tvoj velikog coveka pristanak bio,moze da ti se smuci,moze njoj da se svidi pa pozeli da se razvede,znaci sex kao sex je jeftin a emocije neprocenjive,ali posto znamo da lazes jer ako ti se ne dize kita imas jezik i prste,necemo dalje da ti olaksavamo dosaduUpravo tako @Paula
Tražio sam i druga mišljenja, možda je neko već imao sličnih iskustava.
A ja dobijam odgovore onih koji su ovde jer ih ista tema ne zanima, ali su eto svratili...
Bili smo na piću. Ćaskali i pričali o svemu, nevezano za sex. U stalnom smo kontaktu svo troje putem naše male Telegram grupe od 3 člana.Pa najbolje je da se nadju negde prvo napolju. U nekom kaficu. Ako to vec nisu uradili. Tu i mogu da se dogovore, nek pitaju i tog lika sta bi ga palilo, lako ce ona da skokne u kupatilo i da se dotera po meri dok ova dvojica caskaju.