Gangbang, Cuckold, DP?

Vole je tako sto ce drugi da je kresne,aj batali me
Uzmimo jedan ekstremni slučaj. Zamisli da imaš puno godina i onemoćaš u smislu potencije. Da li bi voleo da te žena ostavi ili da nađe nekog da ne znaš ili da zaboravi na sex iako ga želi zbog tebe?

Mislim da ti koji nemaš ženu ovo ti je daleko od mozga. Jednostavno previše si jednosmeran

Poslednja izmena:
Uzmimo jedan ekstremni slučaj. Zamisli da imaš puno godina i onemoćaš u smislu potencije. Da li bi voleo da te žena ostavi ili da nađe nekog da ne znaš ili da zaboravi na sex iako ga želi zbog tebe?

Mislim da ti koji živiš sam i nemaš ženu ovo ti je daleko od mozga. Jednostavno previše si jednosmeran
Mnogo si pametna,ne bi je pipnuo drugi muskarac ni po koju cenu sto sam vec naveo,nek se razvede i radi sta zeli,takodje ne znas da sam sam jer to nisam nigde naveo,pa ubuduce me zaobidji s licnim opaskama koje cu prijavljivati.

Pa mislim brak je mnogo više od sexa.
Imaš nekog s kim se voliš, ko ti skuva čaj kad si bolestan, imate decu, slažete se, putujete zajedno
Zašto bi se zbog nekih stvari oko sexa razvodili?
Šta, treba žena da mu iza leđa skače po momcima?
Ljudima je izgleda nejasno da dvoje mogu biti pravi partneri jedno drugom?

Pa najbolje je da se nadju negde prvo napolju. U nekom kaficu. Ako to vec nisu uradili. Tu i mogu da se dogovore, nek pitaju i tog lika sta bi ga palilo, lako ce ona da skokne u kupatilo i da se dotera po meri dok ova dvojica caskaju.

Naravno, bitan je al ne da se zbog njega razvedu.
S druge strane, ima ljudi koji to vole.

Nego je zanimljivo da ste došli na temu koju ne podržavate i ništa mu niste odgovorili na pitanje koje je imao
Upravo tako @Paula
Tražio sam i druga mišljenja, možda je neko već imao sličnih iskustava.
A ja dobijam odgovore onih koji su ovde jer ih ista tema ne zanima, ali su eto svratili...

Upravo tako @Paula
Tražio sam i druga mišljenja, možda je neko već imao sličnih iskustava.
A ja dobijam odgovore onih koji su ovde jer ih ista tema ne zanima, ali su eto svratili...
Pa evo dobijes iskustvo da se zgadi partner koji se kresne s drugim,iako je uz tvoj velikog coveka pristanak bio,moze da ti se smuci,moze njoj da se svidi pa pozeli da se razvede,znaci sex kao sex je jeftin a emocije neprocenjive,ali posto znamo da lazes jer ako ti se ne dize kita imas jezik i prste,necemo dalje da ti olaksavamo dosadu

Pa najbolje je da se nadju negde prvo napolju. U nekom kaficu. Ako to vec nisu uradili. Tu i mogu da se dogovore, nek pitaju i tog lika sta bi ga palilo, lako ce ona da skokne u kupatilo i da se dotera po meri dok ova dvojica caskaju.
Bili smo na piću. Ćaskali i pričali o svemu, nevezano za sex. U stalnom smo kontaktu svo troje putem naše male Telegram grupe od 3 člana.

Back