Gangbang, Cuckold, DP?

E nek si mu rekla 😂😂😂😂 Neće da ostavi nas poštene starije gospođe na miru koje ne miču sa Ljisa 😋

mi ovde samo nadgledamo situaciju

America What GIF by Nat Geo Wild

i uskachemo kad vidimo da je potrebno

America Descend GIF by Nat Geo Wild

Interesuje me iskreno koliko vas je imalo prilike da iskusi sve cari grupnog seksa i sta mislite o istom? Inace sam veliki postovalac grupnjaka i ljubitelj svega nemoralnog i ove teme i ovakva druzenja su oduvek bila u fokusu moje paznje. Bilo je zaista lepih iskustava,narocito u periodu rane mladosti i u studentskom dobu. Pocelo je spontano trojkom,a onda su se otvarali novi horizonti. Od kako sam u braku nekoliko godina unazad nista nije bilo od ovakvih druzenja,mada padam u iskusenje i rado bih se upustio u neku novu takvu avanturu ma koliko bilo nemoralno :D

cuckold-hotwife-bull.jpg
bio s bracnim parom, imali su dicu, ona mlada zatrudnila, nikog nije imala osim njega, manja sredina i manje mogucnosti za neku avanturu...
meni bilo cudno, nisan znao kako ce on reagirat kad se i ja pridruzim, proslo je i vrimena dok ih nisan shvatio..nasli smo se par puta, dragi ljudi, normalni, obrazovani, jedan naprid drugi nazad i tako smo se minjali, bila je ona stvarno kapacitet, moze ona s lakocom potrosit dvojicu, on mi reka ako joj se javim i j.... je sam ili ako neko sazna da ce me ubit, normalan san lik i trazim uzitak, shvacam i njik, ona se doista javila jednom ja san nesto se izvuka da nisam u mjestu oravista trenutno, srica odselili u Irsku..:)

Back