Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.711
Evo sad ću ja da ti pošaljem linka de je to ? mrzi me da listam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo sad ću ja da ti pošaljem linka de je to ? mrzi me da listam

aj ljubim teEvo sad ću ja da ti pošaljem link![]()
ne smes, ona je udata...aj ljubim te

https://forum.krstarica.com/threads/licne-erotske-fotke.928032/page-398#post-46973884aj ljubim te
tamo na tim slikama...mrzi me da listamJes neotpakovanne zameri nov sam

Nadji si zenu pa bludniči.koja si mica ... meni evo suze naviru koliko si osecajan i uvidjajan za svoju zenicu ...
zovi me kad krenes sa drugarima u pohod i ja bih da bludim inkognito
znas da ne pratim redovno te teme tako da ne znamPifff pa moraš ga tagovati ako hoćeš da ti odgovori, on je ko zlatna ribica pamti 10 sec
@tab503 pita te nešto čovjek, ne znam ja koga on od forumaljki voli![]()
E nek si mu reklaNeće da ostavi nas poštene starije gospođe na miru koje ne miču sa Ljisa
![]()
bio s bracnim parom, imali su dicu, ona mlada zatrudnila, nikog nije imala osim njega, manja sredina i manje mogucnosti za neku avanturu...Interesuje me iskreno koliko vas je imalo prilike da iskusi sve cari grupnog seksa i sta mislite o istom? Inace sam veliki postovalac grupnjaka i ljubitelj svega nemoralnog i ove teme i ovakva druzenja su oduvek bila u fokusu moje paznje. Bilo je zaista lepih iskustava,narocito u periodu rane mladosti i u studentskom dobu. Pocelo je spontano trojkom,a onda su se otvarali novi horizonti. Od kako sam u braku nekoliko godina unazad nista nije bilo od ovakvih druzenja,mada padam u iskusenje i rado bih se upustio u neku novu takvu avanturu ma koliko bilo nemoralno
![]()

Sto jel ima neki bull raspolozen?Jel je raspolozena tvoja zena za neki cuckold?
Mislis tvoja devojka je za, a ti nemas kud?Sto jel ima neki bull raspolozen?
Moja djevojka i ja smo za cuckolding/hotwife
Ma ne,oboje smo za hahahah samo ako se nadje odgovarajuca personaMislis tvoja devojka je za, a ti nemas kud?
Nađite se u četvoroPa i mi smo mozda za hahaha