Gangbang, Cuckold, DP?

Da me ne shvatite pogrešnomo:
Meni je super kada žena sa kojom sam voli kure, ali moj.
To mi je nekako i prirodno, kao što bih ja voleo samo njiu na taj način?
Možda, sa vremenom, I ja sve više ličim na svog psa?
Sve je super dok se da drugim džukcima srećemo van našeg dvorišta, ali gde spavamo i delimo hranu nema slulča
nih prolaznika...

Nekako je prirodno, zar ne?
Ima jedna priča, kada sam ga vodio u šetnju..
Nakačio nam se neki nemački ptičar.
Lep i uhranjen. I svo vreme nas prati, sigurno 10 kilometra. I sve je cool, moj pasnje flegma.
I sjontam ja da jenptičar včadniči pas, da je nekome, sigurno, pobegao. A noć je, ne mogu lepo da slikam i stavim na društvene mreže da vidim da nije nekome pobegao. A znam svog dominating degena:nneće ga pustiti u dvorištež
Ali, ajde, do pratio nas je do kapije i sve je bilo super, pa da probam?
I pustim mog krmka prvo sa povod a, da se napije vodice na kapiji.
A ptičar, ležerno, nastavi za njime kao da je sve kao i do tada. Kao da to nije njegova avlija..
Kratko se zadržao, iznenađen agresijom koje nije bilo pre...
Meni je bilo malo žao ptičar, ali sam razumeo i svog psa. On je baja u našem dvorištu. Nema tu mesta za druge dmukce. Mačke, svrarake, vrabci i ljudi mogu - ali drugi psi? Nop!

O kako ste mi svi tako pametni. Vi znate ko je za sta. Jedan od najboljih DP sam imao sa devojkom koja nikad nije probala analni i kad je vidis rekao bi da je kaludjerica. I eto je posle duzih pregovora u toj situaciji i izdominirala nacisto. Mada uzgred nisam ovde ni ciljao vecinu,nego onu manjinu u koju se bolje uklapam :)Evo i jedna pricica iz prve ruke iz te situacije za sve nase sveznalice : https://xhamster.com/posts/10150524
Radi kako hoces, ti si od juce na forumu ja sam ovde duzi niz godina.

O kako ste mi svi tako pametni. Vi znate ko je za sta. Jedan od najboljih DP sam imao sa devojkom koja nikad nije probala analni i kad je vidis rekao bi da je kaludjerica. I eto je posle duzih pregovora u toj situaciji i izdominirala nacisto. Mada uzgred nisam ovde ni ciljao vecinu,nego onu manjinu u koju se bolje uklapam :)Evo i jedna pricica iz prve ruke iz te situacije za sve nase sveznalice : https://xhamster.com/posts/10150524
Znači ti si bio prvi joj što se tiče analnog?

Interesuje me iskreno koliko vas je imalo prilike da iskusi sve cari grupnog seksa i sta mislite o istom? Inace sam veliki postovalac grupnjaka i ljubitelj svega nemoralnog i ove teme i ovakva druzenja su oduvek bila u fokusu moje paznje. Bilo je zaista lepih iskustava,narocito u periodu rane mladosti i u studentskom dobu. Pocelo je spontano trojkom,a onda su se otvarali novi horizonti. Od kako sam u braku nekoliko godina unazad nista nije bilo od ovakvih druzenja,mada padam u iskusenje i rado bih se upustio u neku novu takvu avanturu ma koliko bilo nemoralno :D

cuckold-hotwife-bull.jpg
Dok jednoj lizes picu drugoj prdis u lice

Pazi ako bi bio taj neki grng brng onda bi moralo bas hot da bude. Znaci ne ono kao nadjemo se, smotamo buksnu i pohebemo neciju zenu/devojku. Bzvze.
Mora neka fantazija da bude tu.
Ako je cuckold fazon, onda da je obuce lepo, mini suknjica - dopicnjak, stiklice, da se pojavi oko stola, da je muz / decko sljisne po dupetu, prezentuje, da se oseti atmosfera u vazduhu sa sve tim tremorom.

Back