Gangbang, Cuckold, DP?

Чекај, како то, волиш занимљиве ствари у сексу, а твоја жена и ти не делите заједничка интересовања у сексу?

Кажеш, конзервативна је? Па шта? Жене које познајем да воле овакве егзибиције су изузетно конзервативне, породичне, културне, смерне.

Шта је још у свим овим твојим постовима екстремно сумњиво? То што се представљаш као неко ко има солидног искуства у сексу, па ипак, до сада ниси укапирао да је свака жена спремна да свом човеку пружи свако задовољство које затражи, само ако он зна да је поведе у различите (сексуалне и остале) авантуре. Жена ће свог човека пратити и на крај света, ако он зна да је поведе.

Мислим да си упао овде на форум са скривеним намерама. А то је да ти је досадила монотонија у браку, па си мислио да ћеш овде наћи саговорнике са којима ћеш ступити у контакт, и егзибиционисати иза леђа својој жени, док ћеш њу да држиш у кухињи умазаној брашном, уместо разним телесним течностима.

Једно од основних правила ЉиС-а је да се буде отворен и искрен на форуму. Ти то правило кршиш.
Zmije pacovi i narkomani hoce da nam zavedu forumasice u ggggnusnooo spolno opstenje, uz nadanje.

Paula samo ako moze objasnjenje zasto je moj post okarakterisan kao uvredljiv i obrisan,a bukvalno ni jedna jedina uvredljiva rec nije napisana u istom,za razliku od ovog iznad? Mislim da je malo previse nekog tako okarakterisati. Zasto je ruzno napisati za nekog da je u svakoj corbi mirodjija? A nije uvreda pacov i narkomancina. Bas zanimljivo :)

Paula samo ako moze objasnjenje zasto je moj post okarakterisan kao uvredljiv i obrisao,a bukvalno ni jedna jedina uvredljiva rec nije napisana u istom,za razliku od ovog iznad? Mislim da je malo previse nekog tako okarakterisati.
"Verovatno nema teme koju nije pljucnuo i zacinio svojim mudrostima."
je direktna provokacija. dobićeš odgovor, i zakuvava se atmosfera.
Nema potrebe za tim da je neko mirođija ili nije. Ako tako nastaviš, počećeš da dobijaš i ti kvalifikacije :)

Ovde vecina nije ni za 1 na 1 a kamoli grupno orgijanje.
O kako ste mi svi tako pametni. Vi znate ko je za sta. Jedan od najboljih DP sam imao sa devojkom koja nikad nije probala analni i kad je vidis rekao bi da je kaludjerica. I eto je posle duzih pregovora u toj situaciji i izdominirala nacisto. Mada uzgred nisam ovde ni ciljao vecinu,nego onu manjinu u koju se bolje uklapam :)Evo i jedna pricica iz prve ruke iz te situacije za sve nase sveznalice : https://xhamster.com/posts/10150524

Poslednja izmena:
Bili smo deca, 14, 15 godina

Skupimo se kod mene i dovedemo neku lokalnu volonterku. Licila je na terminatora. Bila je srpska nova godina. Necu dalje da se kompromitujem. Drugar nije znao mnogo o sexu, koristio je kesu umesto kondoma. Nisam ni ja znao mnogo ali sam znao za sidu i bio oprezan. Necu da pisem, katastrofa

Interesuje me iskreno koliko vas je imalo prilike da iskusi sve cari grupnog seksa i sta mislite o istom? Inace sam veliki postovalac grupnjaka i ljubitelj svega nemoralnog i ove teme i ovakva druzenja su oduvek bila u fokusu moje paznje. Bilo je zaista lepih iskustava,narocito u periodu rane mladosti i u studentskom dobu. Pocelo je spontano trojkom,a onda su se otvarali novi horizonti. Od kako sam u braku nekoliko godina unazad nista nije bilo od ovakvih druzenja,mada padam u iskusenje i rado bih se upustio u neku novu takvu avanturu ma koliko bilo nemoralno :D
Присуствао сам али нисам могао да учествујем јер не могу да се опустим пред другима. Једна покушала да ми пуши ал није хтео да се дигне.

Присуствао сам али нисам могао да учествујем јер не могу да се опустим пред другима. Једна покушала да ми пуши ал није хтео да се дигне.
Svaka cast na iskrenosti. Ruku na srce i sam sam mislio da moze tako nesto da se desi i pribojavao se slicnog neuspeha prvi put,ali bila je dobra ekipa,moji dobri prijatelji i devojka koretkna bez velikih ocekivanja i bilo je iznenadjujuce dobro :) Za takva druzenja je ta neka konekcija najbitnija :)

:) Evo ovako bicu iskren do samog kraja. Dakle zena mi je ekstremno fina,ja sam bio baraba koja je volela da sara i eksperimentise svojevremeno,ne mislim da je nesto pohvalno ali je cinjienicno stanje stvari. I tako u zivotu eksperimentises dok mozes ili dok ti se ne ukaze dobra prilika i ja sam to prepoznao kod supruge. Svakako nisam previse mlad usao u bracne vode i imao sam dovoljno vremena da isprobam sve sto sam ikad zeleo. Presao sam igricu sto bi klinci rekli i shvatio da je ona najbolje sto sam ikad imao i da nema smisla dalje traziti. Vremenom se malo ta strast izgubila i problem je iskljucivo u meni. Ne opravdavam svoje gluposti,ali me loze takve stvari i to ne mogu da poreknem,a ko ce da veruje ili ne nije me briga. Mnogo sam se potresao sto sumnjas u sve ovo :)
bravo zoki

Back