Gaming racunar do otprilike 1700 Eura/200,000 RSD

Koje to bacanje para na ovu skupocu …jedan lik pre par godina otvorio za igrice i ulozio 30000 evra ,eno lokal mu sad zvrji prazan .
tolke pare ulaze samo onaj ko ima puno vise. a ako das sve pare koje imas na nesto sto je nesigurno,e onda si budala. sa biznisom se ide polako. vrlo polako,prvo vidis da li nesto funkcionise ili ne. i dobra reklama,da je vidljiva.

Veći FPS, al ne bi ja nikad stavio kartu koja troši kao kalorifer ČP
i upravo dolazimo do paradoksa-za CEGA je "dovoljna" da "pogura" ta siroota 2060, i to ni manje ni vise nego 5 godina..? Starije igre, u FHD? na 60 FPS? Ako i toliko? SAD. A za 3-5 godina...? Budimo bre realni-ja sam uzeo 1060 i to sa 3 gb jer NISAM okoreli gamer-ne igram NIJEDNU najnoviju pa cak ni noviju igru. I to u 1080/FHD. Kad dodje 2K monitor-ako bude para jurice se nesto 1070Ti/2070/3060/70. Jer mi nije poenta uopste da mi monitor ima 165 Hz a igram na 60 FPS. Da ima 2K rez a igram na 1080. Itd itd. jednostavno- NEMA SMISLA!

i upravo dolazimo do paradoksa-za CEGA je "dovoljna" da "pogura" ta siroota 2060, i to ni manje ni vise nego 5 godina..? Starije igre, u FHD? na 60 FPS? Ako i toliko? SAD. A za 3-5 godina...? Budimo bre realni-ja sam uzeo 1060 i to sa 3 gb jer NISAM okoreli gamer-ne igram NIJEDNU najnoviju pa cak ni noviju igru. I to u 1080/FHD. Kad dodje 2K monitor-ako bude para jurice se nesto 1070Ti/2070/3060/70. Jer mi nije poenta uopste da mi monitor ima 165 Hz a igram na 60 FPS. Da ima 2K rez a igram na 1080. Itd itd. jednostavno- NEMA SMISLA!
greje se to mnogo. Evo moja rx580 tek ove godine štuca sa naslovima u 2021. Dobro oko 4 godine. Ako mi fikne uzeću 2060, tj ako baš bude mnogo
smaralo.

greje se to mnogo. Evo moja rx580 tek ove godine štuca sa naslovima u 2021. Dobro oko 4 godine. Ako mi fikne uzeću 2060, tj ako baš bude mnogo
smaralo.Vidi...Ja ovo pisem delom iz razloga sto unapred razmisljam...Igram-ali ne puno. uskoro-sledece godine najkasnije-ne gine mi 2 K monitor...i STA onda uzeti za gaming? Sa 2060 sam u NAJBOLJEM slucaju miran 5 godina-ja mislim ni toliko. Prvo je dilema da li uzimati uopste monitor iznad 60 Hz? Drugo-mislio sam da sacekam pa da pazarim KONZOLU za gaming. I onda za 3, 4, 5 godina-Apple za foto-editing-i lepo 2 razdvojene masine svaka za ssvoju namenu-konzolu za gaming a Apple za ozbiljne stvari.

kontam gdje sam ono napiso kad ovdje na ovom forumu...sredio sam konacno i sad svako jutro u stavu mirno 5 min stojim..

BtJmTJa.jpeg

Paaaa.....nekako ti ne verujem i mislim da preterujes. Kao prvo veci FPS/refresh rate se vishe primeti u FFS igrama-First Face Shooting nego u Dota 2 i sl-MMOPRG. MOzda se u PVP primeti razlika jer brze reaguje sve ali ovako...Sumnjam da je bas tolika razlika...

pogresio si jer verovatno nisi ni igrao Lol ili Dotu. tamo gde je pogled sa visine,gde pomeras mapu levo desno,tu se PRIMETI NAJVISE. manje se primecuje u Kanteru haha...

pogresio si jer verovatno nisi ni igrao Lol ili Dotu. tamo gde je pogled sa visine,gde pomeras mapu levo desno,tu se PRIMETI NAJVISE. manje se primecuje u Kanteru haha...
Ne znam sto ponovo odgovaras? Slicno skoro isto si mi napisao vec na drugoj strani ove teme :))
A bdw ja uzeo ipak "samo"75 Hz monitor...jbg znatno jeftinije...A za onaj Viewsonic-paa nije mi se dopao odnos sa potencijalnim prodavcem....A i ovo me izaslo jeftinije tako da...P.C. Dotu 2 I LOL igra sestrin klinac-probacu na njegov acc pa bas da vidim...Iako-ne svijda se meni to...Pogotovo LOL>..

Back