Game Of Thrones

Moram da priznam da onaj neki od laznih leak-ova, gde nose Brena Starka na sever, zabadaju noz od zmajstakla u njega i on postaje novi NK je bio sasvim solidan zavrsetak, zatvara se krug, i sva borba ce krenuti ispocetka. Ali ovo totalno nema smisla, decko je rekao da ne moze da vlada jer je trooka vrana, cak ni kao lord Severa. A, hocete da budem kralj? Pa ajde...

Ко је год прогласио Џона Снежног најбољим ликом.

Лично ми је Џон Снежни далеко празнији и слабији лик у односу на књиге. Највише ми смета што су га направили далеко мање интелигентним и способним у односу на књиге. Нпр. његова сјајна организација одбране Зида, добри политички савети Станису да придобије Север(које је Станис послушао уместо директног залетања на Зимоврел), дипломатска решења придобијања Дивљана, договор са Гвозденом банком око зајма за куповину намирница, тренирање новајлија са мачем, доста тога је или испуштено или далеко лошије урађено. Кит Херингтон, руку на срце, сматрам да је добро урадио посао, али исто сматрам да су Бениоф и Вајс скарабуџили Џонов лик и да су више бринули о његовом умећу са мачем, специјалним ефектима и њему као оруђу приче, него о развитку његовог лика.

Уосталом...

561681

Pocela sam da gledam.Sto se tice same bitke.jeste tamno i tesko za gledanje ..ima gomila nelogicnosti i nepotrebnih kadrova.i ono besciljno letenje dzona i deneris na zmajevima..ali ima i efektnih kao sto je paljenje maceva dotracima i nacin kako je arja ubila kralja noci...

haha...smešni ste...ja posle ovoga ništa više ne gledam, gubljenje vremena
ako bi se kojim čudom snimila serija gospodari prstena, e to bih gledao
a dotle...svi na svoje radne zadatke :hahaha:

Ne treba ti čudo, LOTR serija se već uveliko sprema. Amazon je pravi. Kad je kupio prava obavezao se da će da napravi minimum 5 sezona.

Kažu radnja će biti smeštena u Drugo doba, 3000 godina pre događaja u filmovima.

Back