Game Of Thrones

Inace, Nimerija bi trebalo da se pojavi u nekom trenutku u ovoj sezoni. Nadam se da je nece ubaciti samo kako bi i ona nastradala posle 2 minuta :D

Nymeria's fate is likewise not revealed in the books, although while in the House of Black and White, Arya frequently dreams that she is a direwolf leading a pack of grey wolves in the Riverlands.

moram da pitam jel su svi u toj porodici magicni i mogu da se prebace u vukove,jos sam nesto sl procitala i za snowa...:lol:

Nymeria's fate is likewise not revealed in the books, although while in the House of Black and White, Arya frequently dreams that she is a direwolf leading a pack of grey wolves in the Riverlands.

moram da pitam jel su svi u toj porodici magicni i mogu da se prebace u vukove,jos sam nesto sl procitala i za snowa...:lol:

Za Arju i Dzona nije bas toliko eksplicitno napisano da mogu da "warguju" kao za Brena, ali se moze zakljuciti da imaju i oni slicne sposobnosti, samo ih nisu sasvim svesni.

Са изузетком да ми задња сцена уопште није јасна, да Вранооки нема рог којим може да контролише змајеве(како он тврди у књигама), да је Бријена проклета да не кажем шта и да је оригиналан настанак Ходача потпуна измишљотина ова епизода се може назвати следеће-фантастично одрађено...

Са изузетком да ми задња сцена уопште није јасна, да Вранооки нема рог којим може да контролише змајеве(како он тврди у књигама), да је Бријена проклета да не кажем шта и да је оригиналан настанак Ходача потпуна измишљотина ова епизода се може назвати следеће-фантастично одрађено...

Ne znam da li si svestan, ali sve u scenariju je potpuna izmisljotina. Nista od toga se nije zaista dogodilo. :D

Ne znam da li si svestan, ali sve u scenariju je potpuna izmisljotina. Nista od toga se nije zaista dogodilo. :D

Знам прочитао сам све књиге. Навео сам порекло ходача јер сам за њих сигуран да ће Мартин измислити нешто потпуно друго за њих, док с друге стране, нека дешавања из серије можда буду у шестој књизи...

Pa jedino je Goust ostao... i Arijina Nimerija, valjda, ali sta je sa njom?

Pronasla sam spojelre od truede na reddit-u, tako da znam da cekamo Benjen-a u sledecoj epizodi, iako ne znam koje ce objasnjenje da bude za njega gde je bio do sad :confused:

Šećka se slobodno u gorama na putu Sjevera i Rečnih zemalja.

Što se tiče ovog drugog, pa čuo sam da će se pojaviti u toj epizodi, ali to je samo kasting. Možda to bude ograničeno isključivo na vidjeli ste u prošlim epizodama, kao što je bilo u slučaju istog lika
kada je Džon bio ubijen na kraju prethodne sezone
.

Postojao je jos jedan jako cudan trenutak u ovoj epizodi :rumenko: i to potupuno neobjasnjiv i nepotreban , sta im bi? :eek:

Totalno se slažem...lik je nebitan, nikada se vjerovatno u seriji neće ni javiti. Bilo je krajne idiotski, van svakog konteksta.

Mislim da Bren može da utiče na prošlost, ali da je to u suštini paradoksalno jer upravo tim uticanjem na prošlost, on ne menja ništa. A da nije bilo njegovog uticanja onda bi i prošlost bila drugačija.

To nema smisla. Ako utiče na prošlost, utiče na onoj mjeri koliko je već uticao, jer su se te stvari već desile. Npr. Hodora je on napravio takvim.

Dakle ispada da je sve predodređeno i da niko nema slobodu volje u Martinovom svijetu.

Poslednja izmena:
meni glupo sto kao vrte pricu da litlfinger nijeznao da je ramzi psihopata..cak msm i da je glumac tako nesto izjavio,sto mu dodje totalna nebuloza..ono on zapoceo ceo rat kontam da ce on na krau da ga zavrsi...vec zamisjam kra serje svi srecni a ondapar njih crkne i eto ti njega u fotelji:)
a najboljebi bilo da se serija zavrsi tKo sto ajra zvekne brata koji jepostao kralj maloprstic sveizmanipulisei na krau dobije i krunu i sansu :lol:

- - - - - - - - - -

tj ja za njega navijam,kontam da je covek isplanirao 10 poteza unapred samo ne znam dal je racunao na ww :lol:

Iako sam se već susretao sa tvojim stilom pisanja morao sam triput da pročitam da skontam šta bi "bilo najbolje"...:lol:

- - - - - - - - - -

Sa ovim se i ja potpuno slazem.

Ovo za Hodora je bilo pametno uradjeno, odlicno osmisljeno.
Deca Sume su napravila glavno *****, ko bi rekao.
Scena sa Sansom i Littlefinger-om jeziva i bolna, odlicna takodje.
Ironborns dobijaju smisao neki konacno u celoj prici.
Jedino Arya mi je razocarenje i ta njena prica, stalno se vrti isto, sad ta neka glumica koju treba da ubije, sta ona radi poslednjih 1000 epizoda i sto to ne moze malo krace da traje?
Nova svestenica, Ruskinja, prelepa je :D

Meni je strasno zao i onog vuka kako se zrtvovao, pored Hodora :(

Sve u svemu pogledacu jos jednom epizodu, pre sledece nedelje i nadam se da ce u ovom pravcu da nastave. :super:

Slažem se...jeste lepa...hodora mi užasno žao...mnogo više nego bilo kojeg rehmetli Starka :(

Ok, znaci isto ce biti i u knjizi, ili bar vrlo slicno. Steta. Nadao sam se boljem objasnjenju.

Ja sam iskreno malo razočaran...otkad sam prvi put krenuo da čitam whitewalkers-e sam zamišljao kao misteriozne i nekako uzvišene zlikovce ...posle ove epizode mi deluju kao gomila iz TWD-a...potpuno zombifikovani i "obični" mrtvaci :lol:...jedini loš momenat u ovoj epizodi

Poslednja izmena:
Sofi Tarner i Mejzi Vilijams (Sansa i Arja Stark) odigrale su "2 istine, 1 laž":

1. Remzi umire
2. Kejtlin se vraća
3. Arja skida sa svoje liste troje

1. Arja se vraća u Vesteros, preko mora
2. Arja ne skida nijedno ime sa liste
3. Arja se vidi u trejleru sa sezonu 6 više puta, pod različitim licima

Vidim daje neki vaučer za besplatnu pretplatu na HBO GO ako se registruješ...to znači da mjesec dana možeš gledati preko sajta HD epizode.

Ja sam dobio kod, jedino mi nije jasno zašto registracija na HBO GO nije uspjela? Je li neko drugi probao?

Poslednja izmena:
Sofi Tarner i Mejzi Vilijams (Sansa i Arja Stark) odigrale su "2 istine, 1 laž":

1. Remzi umire
2. Kejtlin se vraća
3. Arja skida sa svoje liste troje

1. Arja se vraća u Vesteros, preko mora
2. Arja ne skida nijedno ime sa liste
3. Arja se vidi u trejleru sa sezonu 6 više puta, pod različitim licima

Vidim daje neki vaučer za besplatnu pretplatu na HBO GO ako se registruješ...to znači da mjesec dana možeš gledati preko sajta HD epizode.

Ja sam dobio kod, jedino mi nije jasno zašto registracija na HBO GO nije uspjela? Je li neko drugi probao?

Ja sam se registrvoala, ali vaucer za HBO GO vidim samo pod nagrade

Možda je to nešto od danas? To nije bilo za vrijeme registracije, samo mi je iskočio prozor i ponudio mi 200 kredita + mjesec dana pretplate.

P. S: Ups, da nisam nešto nesvjesno osvojio onda zapravo? :D

Ja imam podesen pop up blocker, pa to nije moglo da mi se desi :lol:

Ne znam, moguce , ja sam odgovorila na ova tri pitanja vezana za 6. epizodu, pa cu da vidim sta ce da bude dalje ;)

Back