Ненад
Iskusan
- Poruka
- 6.595
Po svemu sudeci, laznjaci su.
И ја мислим, делује ми мало антиклиматично да Ланистери и Тајрели тако заврше...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po svemu sudeci, laznjaci su.
Pozdrav, ljudi. Da li mislite da je Stanis zaista mrtav? Ubeđena sam da nije. Valjda bismo videli taj trenutak.
И ја мислим, делује ми мало антиклиматично да Ланистери и Тајрели тако заврше...
По чему знаш да су ово прави спојлери а не лажњаци?
Dzejmi verovatno nece uopste biti u Kings Landingu na kraju sezone, tako da nece moci da ubije Cersei. Pored toga, treba da imamo jos 2 sezone. Kakve bi to bile sezone bez Cersei?
99.9% sam siguran da ovo gore nije tacno, jer se ne poklapa sa spojlerima koji su do sada izlazili i koji su u dosta slucajeva potkrepljeni fotkama sa snimanja. Otprilike sam i saznao sta ce se krupno desiti u 10. epizodi u prestonici i ni to se ne poklapa sa ovim.
Pa ko ce onda da ubije Cersei, po tebi?
Tyrion?
Ne znam. Mozda niko. Mozda je Dzejmi u pravu kad joj kaze: "J.ebes prorocanstva."
Mozda joj se sve ovo desava zbog toga sto ona veruje u prorocanstvo i svojim postupcima dovodi do toga da se ono ostvaruje, pokusavajuci da ga spreci.
Ali ako i uzmemo da mora da se desi to iz prorocanstva, i dalje ne mora da bude ni Tirion ni Dzejmi. "Mali brat" ne mora da bude njen mali brat.
Osim toga, nagovesteno je da u valirijskom jeziku nema diferencijacije polova. Ako je tako, onda valonqar moze biti i mladja sestra. Arja?

Pa Brijena je "ubila" i Pseta, a zapravo ga nije ubila... Vrlo je moguce da se Stanis pojavi samo odjednom...
I uopste, primetio sam da imaju tu neku tendenciju da likovi samo nestanu iz price, ne bas precizno definisuci sta im se desilo... Blek Fis, onaj stric Kejtlin Stark, nestao sa svadbe i nema ga... onda onaj mali, kovac, kopile Roberta Barateona, jbt, ladno sam zaboravio kako se lik zove... i tako, ima ih jos verovatno. A mozda sam samo ja propustio da primetim da je njihov kraj ipak negde definisan, ili su ih smatrali totalno nebitnim i da niko nece primetiti kako likovi nestaju bez traga.

Pa Brijena je "ubila" i Pseta, a zapravo ga nije ubila... Vrlo je moguce da se Stanis pojavi samo odjednom...
I uopste, primetio sam da imaju tu neku tendenciju da likovi samo nestanu iz price, ne bas precizno definisuci sta im se desilo... Blek Fis, onaj stric Kejtlin Stark, nestao sa svadbe i nema ga... onda onaj mali, kovac, kopile Roberta Barateona, jbt, ladno sam zaboravio kako se lik zove... i tako, ima ih jos verovatno. A mozda sam samo ja propustio da primetim da je njihov kraj ipak negde definisan, ili su ih smatrali totalno nebitnim i da niko nece primetiti kako likovi nestaju bez traga.
Dan Weiss је отворено признао још почетком друге сезоне да мрзи Станиса као лика и кроз целу серију га је приказивао далеко горим у односу на књигу. Такође је потврдио да је Станис мртав.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz...nd-season.html
Tirion je bio pravi diplomata, a očekivao sam da će da flertuje sa sveštenicom xD.
ja sam se nadao da nisu u pravu posto mi se ne svidja ta ideja. Npr, malo mi je glupo sto imaju vrata na pecini. Ali je zapravo dosta dobro odradjena scena, tako da to popravlja utisak u mojim ocima 

Palo je na pamet nekim ljudima na redditu jos odavnoja sam se nadao da nisu u pravu posto mi se ne svidja ta ideja. Npr, malo mi je glupo sto imaju vrata na pecini. Ali je zapravo dosta dobro odradjena scena, tako da to popravlja utisak u mojim ocima
![]()
puno drvo stark handmade
Palo je na pamet nekim ljudima na redditu jos odavnoja sam se nadao da nisu u pravu posto mi se ne svidja ta ideja. Npr, malo mi je glupo sto imaju vrata na pecini. Ali je zapravo dosta dobro odradjena scena, tako da to popravlja utisak u mojim ocima
![]()
Sa ovim se i ja potpuno slazem.Slažem se, odlična je epizoda. Zapravo svih pet epizoda bile su, uzlazno, od gore ka boljoj.

meni glupo sto kao vrte pricu da litlfinger nijeznao da je ramzi psihopata..cak msm i da je glumac tako nesto izjavio,sto mu dodje totalna nebuloza..ono on zapoceo ceo rat kontam da ce on na krau da ga zavrsi...vec zamisjam kra serje svi srecni a ondapar njih crkne i eto ti njega u fotelji
a najboljebi bilo da se serija zavrsi tKo sto ajra zvekne brata koji jepostao kralj maloprstic sveizmanipulisei na krau dobije i krunu i sansu
- - - - - - - - - -
tj ja za njega navijam,kontam da je covek isplanirao 10 poteza unapred samo ne znam dal je racunao na ww![]()
U ovoj sezoni čak dva odjednom.Ubiše skoro sve strahokuce.U ovoj sezoni čak dva odjednom.
i to potupuno neobjasnjiv i nepotreban , sta im bi?