neobaveštena
Primećen član
- Poruka
- 529
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel meni to neko obrisao poruku ili mi baguje telefon?
Taman mi se dopao Remzi bio
Kako, na bilo koji način, on može da ti se dopadne?
Od početka su gradili njegov lik da bude odvratan i odbojan, a prikazali ga kao nemilosrdnog ubicu i teškog psihopatu. Apsolutno nijedna odluka koju je uradio ne može da ide u korist sviđanja od strane publike.
Ja se samo nadam da će ga ubiti ove sezone, i kad su već pominjali da on želi da ide na Zid da ubije Džona, ne znajući da se sad tamo nalazi i dobar deo Divljana, voleo bih da Džon bude taj koji će da ga raspori.
Dzon ga ubija 100%, eventualno Ghost ili ce mozda on ipak samo one pse![]()
Riverrun - Rijekotok
Džon ima sigurno bitnu ulogu da odigra, ali ne vidim da će ostati živ (ili kako se god ovo sad zvalo stanje) do kraja serije. Sigurno će biti malo okrutniji, osvetoljubljiviji, tako da će deo Kejtlinog lika sigurno otići njemu. Prvo očekujem da iskasapi Torna i sve pobunjenike, pa Remzija, Karstarkove, Lorda Freja... Mislim da će ga pretvoriti u antagonistu, što je za čitaoca/gledaoca još gore, gledati kako tvoj nekadašnji miljenik i heroj postaje monstrum poput onih protiv kojih se borio. Ubija ga Sem Tarli, jer mu je jedini pravi prijatelj.
Brzorečje bolje zvuči
Znaci najzad ce mu porasti mooda.
U AGOT svetu ko je fin ne moze da pobedi...
Izasao je trejler za sledecu epizodu.
Taj rad,što manje bude ličio na Starka biće gotivniji.
Ako sad ne prekolje prvo one što su ga ubili pa sve do Blizanaca onda bolje da ga vrate u led.
Inače mislim da će Remziju Teon da presudi.
Nije lose, mladi Ned, Ramsey dobio poklon od Jona izgleda, Cercei se vraca u formu, Jon se pojavljuje u epizodi, jedino da nije smaracica Deneris i Arye
Znaci najzad ce mu porasti mooda.
U AGOT svetu ko je fin ne moze da pobedi...
I to bas na Uskrs.![]()
ja sve nesto mislim da ce on imati neku potpuno nevaznu smrt, ono padne u provaliju ili ga ubije neki Frej.
Kako, na bilo koji način, on može da ti se dopadne?
Od početka su gradili njegov lik da bude odvratan i odbojan, a prikazali ga kao nemilosrdnog ubicu i teškog psihopatu. Apsolutno nijedna odluka koju je uradio ne može da ide u korist sviđanja od strane publike.
Ja se samo nadam da će ga ubiti ove sezone, i kad su već pominjali da on želi da ide na Zid da ubije Džona, ne znajući da se sad tamo nalazi i dobar deo Divljana, voleo bih da Džon bude taj koji će da ga raspori.