Game Of Thrones

kazu amerikanci da se Dzonu kada ga ubije onaj mali Oli i padne na sneg, menja boja ociju dok se kamera spusta ka njemu
kao to je znak da ce oziveti kao sto ozivljavaju beli hodaci

meni se ne cini da mu oci menjaju boju, na yutubu nije bas hd snimak mozda neko ima bolji da se vidi

kazu amerikanci da se Dzonu kada ga ubije onaj mali Oli i padne na sneg, menja boja ociju dok se kamera spusta ka njemu

meni se ne cini da mu oci menjaju boju, na yutubu nije bas hd snimak mozda neko ima bolji da se vidi

Ako ce vec da izvode neki trik sa ocima bilo bi idealno da dobije crvene oci, jer njegov vuk, Ghost, ima crvene oci.:ceka:

- - - - - - - - - -

A postoji i prica da je Summer ozivljavao/lecio Brana davajuci mu svoju energiju, jer svaki put kad bi huknuo Bran bi se oporavljao, a sada su vukovi dosta veci i jaci.:)

Kad se neko varguje u nekog drugog(vuka, zmaja, mačku, Hodora), onda mu se oči zabele.
Treba proveriti ali čini mi se da Orelu i Brenu bele oči kad varguju, a čak su i Deni malo, onda kad je došao zmaj da ih spase.

Tako, da se verovatno vargovao u Duha.

To je najizmisljenija i najneverovatnija scena u celoj seriji. To je isto kao kad Arji nesto kao cita sudbinu iz ociju, pa ce se kao ponovo sresti. Morali su da smisle neke recenice da ih glumci izgovore.

U medjuvremenu malo severnije...

madjarska-granica.jpg

:hahaha:

Ako Melisandra rikne nestaje ceo kult Red God-a, osim sto bi ostali samo Kejtlin i Talas of Mir, ali Talas of Mir je nesposoban svestenik za razliku od Melisandre koja zaista ume da izvodi neke madjije i izvodila ih je.

Ta mistika Melisandre i Crvenog Boga sve sa onom mistocno-jezivom muzikom :cool: je jedno od vaznih obelezja serije uopste.

Ona je neko ko je vazan Crvenom Bogu, jer bez nje nema svestenika koji bi se na Zidu borili protiv White Walker-a.

Misticno-jeziva muzika? :think:

To je najizmisljenija i najneverovatnija scena u celoj seriji. To je isto kao kad Arji nesto kao cita sudbinu iz ociju, pa ce se kao ponovo sresti. Morali su da smisle neke recenice da ih glumci izgovore.

U medjuvremenu malo severnije...

madjarska-granica.jpg

Sjajno :lol: mada...možda je sa zidom baš sve kako treba iako to sad ne deluje tako. Da nam se ne ponovi 1956. :)

p.s.

Pridružujem se željama za oživljavanje J.S. Makar kao zombija, belog hodača..kako god ..

Poslednja izmena:
pre desetak dana sam kupio kompletnu opremu da instaliram centralno grejanje u kucu.
majstor mi rekao da ima da zavrsi posao kod drugog coveka, i onda dolazi kod mene. jutros me zvao da mi kaze da sutra dolazi da radi.
pre pet minuta me zvao ponovo, kaze nije znao sutra je neko crkveno slovo, pa jel hocu da ne radim ili radim

ja izgovaram kakav bre praznik the winter is coming

majstor kaze aaaaaaaa?

umro sam od smeha. naravno da ce da radi, dolazi zima covece :lol:
neki dan sam gledao zmajeve na jutubu. ko ce docekati prolece....

Ni ja nisam primetio, ali unistili su seriju jer su ubili jednog od najboljih likova!
Toliko ih je poubijano, ali bas za njega se nisam nadao...

Back