Game Of Thrones

To je kapacitet.

Btw, ja ne znam zašto vi ne volite Starkove, po meni su oni najnormalniji i najrealniji i ne ***** se previše. Naravno, ne svi, ovu malu Sansu bih nabio na kolac za dobro jutro, kao i njenu kevu i tetku diabolu.

I čak su sponzori smokiju, ne znam šta hoćete više.

Болтони су куљи.
И држе фудбалски клуб.
Bolton-Wanderers@2.-old-logo.png

To je kapacitet.

Btw, ja ne znam zašto vi ne volite Starkove, po meni su oni najnormalniji i najrealniji i ne ***** se previše. Naravno, ne svi, ovu malu Sansu bih nabio na kolac za dobro jutro, kao i njenu kevu i tetku diabolu.

LOOOL

- - - - - - - - - -

ne znam dokle si stigao do koje epizode, ali i keva i tetka su mrtve...
Keva bila dobra milfara :per:

To je kapacitet.

Zar nije Ned snob, koji svijet doživljava crno-bijelo i sve koji su crni ne poštuje i ne uvažava, pa čak i ponižava? Sjetimo se početnog pristupa Maloprstiću (neovino od toga kakav se docnije pokazao, a znamo da Ned jednostavno nije imao nos za to); onda kako je pričao sa Džejmjem koji mu je opisivao da mu je drago što je ubio kralja i što je tako na neki način osvetio Starkove; gledam Nedovu reakciju i bože moj...stvarno Sarkovi, baš zbog svoje plemenitosti, nabijaju i ogromni ego prenapuhani.

Tu ide svakako i naivnost. Pa Varis je očigledno najbitniji čovjek od povjerenja i uz koga se treba držati; to je Tirion dobro prepoznao. Varis je vidio da je Ned plemenit i išao toliko da ugrozi sopstvenu bezbjednost, a ovaj ništa...naivko, koji nije za taj svijet....

P. S. Šta to fali Kejt? To što je pustila Džejmija?

A sta ako debeli umre pre nego sto zavrsi knjige? :think:

Kao što je Kristofer Tolkin 'završio' Tolkinovo djelo, imaće ovaj nastavljača.

U svakom slučaju, glavni producent serije je u potpunosti upućen u to kako treba da se rasplete cijela radnja, tako da u slučaju Martinove smrti nema potrebe za izmišljanjem pa niti kopkanjem po rukopisima i bilješkama.
E sada, u koliko i producent i Martin umru, i to u isto vrijeme...serijal je u gnjurcu. :D

U svakom slučaju, glavni producent serije je u potpunosti upućen u to kako treba da se rasplete cijela radnja, tako da u slučaju Martinove smrti nema potrebe za izmišljanjem pa niti kopkanjem po rukopisima i bilješkama.
E sada, u koliko i producent i Martin umru, i to u isto vrijeme...serijal je u gnjurcu. :D
Koja je verovatnoca da se ovo desi? :lol:

Tako sam i ja mislio dok nisam pročitao Martinovu izjavu u kojoj striktno ističe da u slučaju njegove smrti neće biti nikakvih nastavljača...

Verovatno je ok za one koji nisu citali knjige. Nije bilo toliko lose, koliko su smandrljali neke delove. Nije mi se svidelo kako su prikazali Stanisov dolazak, kao da je dosao u paradu sa bar 300.000 vitezova. Brena su ubrzali i smadrljali maksimalno, nema Coldhands-a, ipak sam ocekivao da se bar malo pojavi. Nije bilo fajta sa zmajevima, suvise mlitava scena za moj ukus. I na kraju Arja, znao sam da ce nesto da zajebu. Ocekivao sam da ce Arjina prica mozda da krene nekim novim putem, ali na kraju su se vratili na knjigu posle kruzenje kao kisa oko Kragujevca.

Back