Game Of Thrones

Evo

Ne pise u knjigama ko ga je ubio, postoje samo nagadjanja. Ali Tirion bude okrivljen i bacen u tamnicu, gde ga posecuje Dzejmi i pita ga da li je ubio klinca... Tirion iznervirano kaze da jeste (laze namerno) i Dzejmi ode, vise razocarano nego ljuto. Ubrzo ga oslobodi Varis, koji zna tajne puteve kroz dvorac, i na pola puta od begstva Tirion nadje prolaz ka sobi od svoga oca Tajvina. Tu vidi kako se karaju ona njegova ***** Shae i njegov otac. Tajvin ode da sere i Tirion ulazi u sobu i ubija Shae (zadavi je lancom sa znakom lanistera cini mi se), uzima samostrel i odlazi kod svog oca koji sere i dalje i tu vode kratak razgovor u kojem se po prvi put moze videti istinski strah kod Tajvina, ali ga svejedno Tirion ubija pogotkom u stomak.
Tirion onda bezi kroz citavu zemlju i na kraju zavrsi u placenickom kampu ispred grada u kome vlada Deneris. A Cercei, sada apsolutni vladar, naredjuje potragu za Tirionom u kojoj stradaju mnogi patuljci :(
Ali ubistvo Shae ga naprotso unisti psihicki. Kroz sve preostale knjige se vidi da je pomalo prso s mozgom..

Hvala ti Mnooogooooooooo!!!!!

ja odavno nisam gledao negativniju ulogu od ove koju glumi ovaj mali... na znam uopšte dali bi i mogao da odglumi pozitivnog lika u nekom sledećem filmu ili seriji...
Lik je glumio psihicki poremecenog klinca koji uz to postaje i kralj... mislim da ga je fenomenalno predstavio za razliku od nekih drugih glumaca, kao ona sto glumi Deneris :roll:
Klinac je odlican glumac, ne verujem da ce mu biti tesko da se prilaodi drugim likovima... A ona Deneris je tu samo zato sto se skida, nista od onog silnog unutrasneg raskola i bogate licnosti koju ima lik u knjizi... samo golotinja.

Kralj Džofri pljunuti Džastin Biber
Džordž R. R. Martin teško da je, kreirajući lik omraženog kralja Džofrija u „Igri prestola“, imao na umu Džastina Bibera. Međutim, teško je ne uočiti sličnosti između razmažene zvezde i jednog od najomraženijih literarnih i TV zloća.
1241161-3.jpg

KLINCI - Ko nije čitao „Igru prestola“ prilično se iznenadio kada je već u drugoj epizodi nove sezone stradao Džofri. U najvećim mukama, preplašen, i to u toku sopstvene svadbe, mladi kralj je pao mrtav. Neko ga je otrovao vinom. Nepravedno je optužen njegov ujak Tirion, ali teorije zavere po internetu prstom pokazuju na Džofrijevu mladu, njenu baku, pa i na zgodnjikavog princa Oberina. U svakom slučaju, na opšte oduševljenje, Džofrija više nema, kao ni njegovog ponašanja koje može da se uporedi s manirima razmaženog Džastina Bibera.

Kraljice noći
I Biber i Džofri su skloni ženama lakog morala. U seriji mladi kralj se rado družio s prostitutkama. Biber je uslikan nekoliko puta u striptiz baru, a nekoliko devojka je i svedočilo da im je plaćao za „druženje“.

Moćni pre punoletstva
Džofri je skončao sa 19 godina, ali je uspeo do tada da postane kralj, zameri se svim junacima u knjizi, tj. seriji i bude omražen među publikom. S druge strane, Džastin Biber ima 20 godina, svetska senzacija je postao samo sa 14 godina, a njegovo bogatsvo je procenjeno na 160 miliona dolara.

Plebs ih prezire
Biber prodaje milione albuma, ali je mnogo više onih koji mu žele da što pre završi karijeru. U Americi je čak pokrenuta peticija da mu se zabrani da živi u toj državi, a koliko je Džofri bio nepopoularan najbolje pokazuje to da je jedina osoba koja ga je volela njegova majka Sersei. I trovanje je dobar dokaz da su ga prezirali.

Razmažena derišta
Žurke koje koštaju po nekoliko stotina hiljada dolara, uriniranje u kuhinji ekskluzivnog restorana, vožnja u pijanom stanju, ukratko to je Biber. Ekvivalent u „Igri prestola“ je Džofri. Kada ne dobije ono što želi, zajapuri se, oči mu se napune suzama, i počinje da viče i mlatara mačem.

Problemi sa autoritetom
Džofri je jedino cvikao od dede i kratko od oca. Lak je na uvredama, koje je delio šakom i kapom i svojim najbližim saradnicima i rodbini. „Svi su mi na raspolaganju da ih mučim kad poželim!“, jedan je od Džofrijevih bisera. S druge strane, Biber je završio u zatvoru jer je napao svog vozača i opirao se hapšenju.
http://www.24sata.rs/sou/vesti/vest/kralj-dzofri-pljunuti-dzastin-biber/132973.phtml

Ljudi koji su vam omiljeni likovi?

Meni Sem I Dzon zato sto su dobri, naivni i neiskvareni, a Tajron jer je beskrajno harizmatican.

Mergari mi je malo jeziva, dobra, pametna, lepa, a kao da ce iz nje svakog trenutka izbiti najcrnji demoni.

Ljudi koji su vam omiljeni likovi?

Meni Sem I Dzon zato sto su dobri, naivni i neiskvareni, a Tajron jer je beskrajno harizmatican.

Mergari mi je malo jeziva, dobra, pametna, lepa, a kao da ce iz nje svakog trenutka izbiti najcrnji demoni.

Ne znam da li si citala knjige ali Sam postaje prilicno bad ass lik ;)
Meni su najjaci likovi poput Brona, Davosa, Stanisa i matorog Martela.. Uglavnom svi koji su iskreni i koji se bore za pravi cilj (ok kontam da Bron ne spada u tu kategoriju ali ima nesto oko njega). Pogotovo Martel koji je jedini ostao na strani Targarijena i koji jedini, pored visokog sada, ima netaknutu vojsku.

Da, hoće li se Juron uopšte pojaviti u ovoj sezoni? Ono, trebalo bi, ali s obzirom po kom šablonu ide serija, čisto sumnjam...

Elem, kada se pričalo ko će ga glumiti, najčešće se među fanovima pojavljuje Mads Mikkelsen... kojeg sam zgotivio pre 10 godina u kralju Arturu :lol:

No, zaboravih Jorena iz noćne straže... i on je bio cool lik :D

Možda je i sam Dragon Reborn sadista :hahaha:

šalim se... :lol: ... Pa ono, u knjizi je dosta razređenija njegova ličnost. Uz to, fizički izgled mu je drugačiji, ovaj glumac(zab. mu ime) i nije baš prikladan za njega.

No, i meni je gotivan lik... :lol: ...

Баш је мрак тип. А иначе ја сам га и замишљао управо овако, скоро као Путина...:lol:

Back