Game Of Thrones

Epizoda je tehnicki bila odlicna. Ali dijalozi i citava prica nemaju dubinu i sve me vise podsecaju na politicku sapunicu. Ne znam da li je ovo problem u Martinu ili u scenaristima.
Oberin ploditelj i novi Dario odlicni.

Epizoda, onako. Ima i dobrih i losih momenata. Iz nekog razloga mi se svidelo kako su glumili Arja i Pseto, ali ona scena borbe je bila suvise baletanska, previse su pazili da se neko ne posece. Oberin nije los, ali nisam ga tako zamisljao i naravno neki pametnjakovic je smatrao da je potrebno da ubaci i gej scenu sa njim. Bron i Tirion su bili dobri.

Dobra ona fleksibilna droca što je Oberin(kojeg sam drugačije zamišljao) proučavao(šta je već radio)

Zadnji fajt urađen ko boks meč. Dosta se razlikuje u odnosu na knjigu...
Elem, u knjizi ljudi od Psetovog brata su hteli da ga ubiju, Poliver nije ubio Lomija, takođe Pseto zadobio tešku povredu (od koje je posle i riknuo :lol: ), a Arja mu je praktično spasla život u toj krčmi.

I da, očekivao sam da serija počne sa zombi Kejtlin Stark(mada moguće je da će se tako završiti :lol: )

Dobra ona fleksibilna droca što je Oberin(kojeg sam drugačije zamišljao) proučavao(šta je već radio)

Zadnji fajt urađen ko boks meč. Dosta se razlikuje u odnosu na knjigu...
Elem, u knjizi ljudi od Psetovog brata su hteli da ga ubiju, Poliver nije ubio Lomija, takođe Pseto zadobio tešku povredu (od koje je posle i riknuo :lol: ), a Arja mu je praktično spasla život u toj krčmi.

I da, očekivao sam da serija počne sa zombi Kejtlin Stark(mada moguće je da će se tako završiti :lol: )
Nisam citao knjige,ali inace fight scene su mozda i najslabija tacka u got-u :D

Jeste da je to mnogo manje vazno nego u serijama kao sto je npr Spartacus ali svejedno su to mogli bar malo dinamicnije da odrade...

ferdamte shajze
sto sam ja morao ovo da citam

Ma nemas brige, ne prati serija toliko radnju iz knjige...
Da prati Pseto bi bilo tesko povredjeno u onoj krcmi i na kraju mislim i dokrajceno od Arje (da se ne muc)...

Sto se tice Oberin-a, ja sam se jako iznervirao kada sam citao... Svakog boljeg lika Martin sredi :roll: Al ajde bar je osvetio decu..

Pitanje je da li ce u seriji tako biti.. Ono sto me iznerviralo je kako je glupo Oberin skoncao :roll:
Ispao je totalna budala...

Da, totalna budala i totalno neshvatljivo, opet bolje i tako nego da ga je Planina "na finjaka" roknuo :D

hvala vam gospodine upordomu sto ste me obavestili o situaciji oko knjige i pracenja u seriji
uplasio sam se bio da cu znati sta ce da se desi
sada mi je lakse
Ništa i drugi put :D

Poslednja izmena:
Кроз серију провејава јак педерски лоби. :evil:

Tacno... Preterase ga.
Da, totalna budala i totalno neshvatljivo, opet bolje i tako nego da ga je Planina "na finjaka" roknuo :D

Ne znam koliko je to bolje :/ Ovako je ispalo da Martin nije znao sto bi posle sa tim likom i kako bi se on uklopio u dalju pricu pa ga je ubio kroz obicni klise ....
Posto ce se citava prica vrteti oko Dorne, koja jedina ima netaknutu vojsku i koja je jedina ostala saveznik kuci Targarijen. Dakle kada se ona klinka vrati sa zmajevima, ocekujem Dornu da stane uz nju..

Back