Sarcastic GIRL
Početnik
- Poruka
- 43
Отпливао је низ реку.
Znači izvukao se? - Super, bar on...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Отпливао је низ реку.
Znači izvukao se? - Super, bar on...
Ovo prvo mi je malo smetalo, a drugo mnogo. U knjizi je imao pravi epic last stand...Једино што ми се не свиђа како су одрадили сцену свадбе је што нема више северњачких вазала, и што вук није клао по дворани.

Ako cemo iskreno,meni Red Wedding nije bio nista posebno..Rob Stark mi je bio pomalo iritantan,lik njegove zene totalno nezanimljiv,ajde zbog Kejtlin mi je bilo malo zao..
Jos mi najvise vuka bilo zao...
Da ne bi bilo svedoka..Ako bi taj trgovac prijavio kradju,nasli bi Pseto i pre nego sto bi stigao do Starkovih i od njegovog otkupa za Arju ne bi bilo nista jer bi bio zarobljen...Tako sam barem ja shvatio..Mene najviše brine šta će da rade sa glumcima koji brzo rastu; Isak Hempsted brzo raste, a u IV sezoni će već biti neprepoznatljiv u odnosu na početak, a već se uviđa značajna razlika.
![]()
Može li mi neko pojasniti šta se dogodilo sa Karstarcima? Oni su otišli navodno kući; šta, prošišali pored Kejlinovog šanca???
I zbog čega je Pseto namjeravalo da ubije onog trgovca? Ta scena mi je malo nerazumna...

Pa i u knjizi oni rastu takođeNe odigrava se sve to u nekoliko meseci, tu su godine u pitanju
![]()
E sad, niko nema precizan kalendar događaja ali znam da je do kraja treće knjige (gledano od Igre prestola) prošlo oko dve godine...
Serija je po tom pitanju veoma blizu samo što su svi likovi u seriji stariji za bar 2-3 godine od likova u knjigama...
Ja bih radije video talentovane sedmogodisnjake nego osrednje tinejdere.
Ma ajde, iz aviona se vidi... kad je počela 3 sezona, ja mislio drugi glumacbtw,isuse,nisam uopste primetio da je Bran ovoliko porastao..
Nego šta je sa Planinom Kleganijem? Jesam li nešto propustio ranije, ili ga jednostavno ne prikazuju... potpuno nebitan, pa ko ga ****, a?