Dragon~Reborn
Iskusan
- Poruka
- 5.830
Дарио изгледа јадно, ко са Евровизије.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дарио изгледа јадно, ко са Евровизије.
Uf kako je ta dobra...Dzaba golotinja, opet nikakva epizoda. Ko za inat jedina koja mi se svidela se nije skinula. Ona robinja u kampu sa Second Sons-ima.![]()
Ni meni se ne svidja nesto posebno, ali jednostavno nisu mogli ovako da ga predstaveTvom opisu bih pridodao Gay-Male-Whore-of-Westeros...(ili ipak Essos)...
Na šta bre liči onaj... Ovo im je najveća omaška u poređenju sa knjigom do sada...
Па кад слепци нису могли ни Џакена да обоје како треба.

Dzaba golotinja, opet nikakva epizoda. Ko za inat jedina koja mi se svidela se nije skinula. Ona robinja u kampu sa Second Sons-ima.![]()
Mislim da je to zato što se nikada (potpuno) ne skida (crvena linija). Ovo je max:
![]()
Ma sve sam se nadao da ce bar nesto da joj ispadne. Ali nista. Zlikovci sve dobro pokrili.
![]()

Mislim da je to zato što se nikada (potpuno) ne skida (crvena linija). Ovo je max:
![]()
Ime?
Treba mi za neko istrazivanje...........
U Amer'ci bio memorial day u nedelju, a HBO tada ne pusta serije...
mica mala"I am! Guilty! But, it's my wedding night. My tiny drunk c*ck and I have a job to do. Come wife! I vomited on a girl once. In the middle of the act. Not proud of it, but honesty is important between a man and wife. Come, I'll tell you all about it. Put you in the mood..." - Tyrion