Game Of Thrones

Hm, pa ne znam baš... Meni kako-kad, u svakom slučaju, poslednje tri epizode druge sezone su bile toliko dinamične i odgledala sam ih opet neposredno pred početak treće, da su mi dešavanja u ovoj bila kao da sam prešla iz formule na trotinet.

Nadam se da će večerašnja već sutra biti postavljena za skidanje, pa ćemo da vidimo za dalje. :)
Verujem da ce tako biti i ove sezone :)

Одгледао прву. Није лоше за почетак сезоне и покривање приче. Наравно опет ме ухватило познато осећање еуфорије и гађења(проузроковане 2. сезоном).

Од нових ликова, добри су и Менс и Тормунд(мада је мало шланк)...и наравно џин :super:...и Кибурн.
Напокон је Серсеи мало више кучка, мало мање паћеница.
И опет небитне ку.рве(Рос беше? мада је сад аванзовала).
Мало су ук.њали Астпор, ваљда ће бити пирамида и чудних фризура...и изгледа да нема снажног Белваса.
Добро је да нису штедели ефекте, тако смо видели и џина и вука и змајеве

Meni je dzin bio nekako previse visok. Po opisu iz knjiga sam ih uvek zamisljao kao Hulka. Nabijene, misicave, ali ne preterano visoke. Takve da mogu da prodju kroz prolaz ispod zida. Ovde je umesto tri metra dzin visok kao trospratnica.

Meni je dzin bio nekako previse visok. Po opisu iz knjiga sam ih uvek zamisljao kao Hulka. Nabijene, misicave, ali ne preterano visoke. Takve da mogu da prodju kroz prolaz ispod zida. Ovde je umesto tri metra dzin visok kao trospratnica.

Слажем се

- - - - - - - - - -

Чак је и људскији него у књизи(чупава глава, мали нос...)

kaže mi drugar da on gleda novu sezonu preko Open IPTV ali sa Osnovnim paketom, ja ga pitam kako to kad nemaš uplaćen HBO paket, on kaže da u 20,00h puštaju signal svim korisnicima i čim se završi serija gase signal.... dali je još neko gledao ovako prvu epizodu prošli ponedeljak ?

U prvoj epizodi nema Arye, sad nema Deni. Sta je ovo. Sibel Kekili se pojavljuje vise od Arye i Deni zajedno. Bar da je u svom zanru pa ajde, ali bas i nije neka glumica da bi je gledali toliko.

Mali iz Love Actually je bio ok. Cak bih rekao najbolje pojacanje do sada.

Ova epizoda je bila bas teska drama. Ali se cak i ovde vidi koliko su Aryina poglavlja najbolja kad cak ni losa rezija ne moze to dovoljno da pokvari da bi bilo losije od Sanse, Roba, Margeri, Dzofa i ostalih smaraca..

Dzejmi, takodje dobar.

Zanimljivo odrađeno:

P. S. Moja GOT mezimica (o čemu svedoči i avatar):

64f88cc630bd21ad5274bf8db6acfb6f.jpg

P. P. S. Preko Pirate Bay-a skidam, upravo sam brzo i lako downloadovala drugu epizodu, idem da gledam. :)

Денерис мене смара свих 5 књига, једино је ваде змајеви.

Уф што волим што су убацили политички коректан израз:...дегенерик:mrgreen:

+ Од нових ликова Ридови, Орел, краљица Трња, Браћа без гаћа и Јарац
За сада се држе неке радње.

- Сцене у Ужаснику...Копиле и није неки садиста
И оно са инсајдером који помаже Теону је безвезе убачено.

Poslednja izmena:
Ima li neko linkove za steam ? Mrzi me bas da skidam....
Imaš na Vojvodina net-u, mada nisu još uvek izbacili drugu epizodu...

Lakše ti je da skineš, ima dosta torrenta-a sa kvalitetnim snimkom...

------------

Pantela

Саће мало опуштање уз ту неку сериу Игра престола и грицкање сланих занимациа, много фин неки угођаи. Жигара љомбер прочито књигу па прича унапред ша ће буде, кумара му звекно васпитну уз поруку "немо квариш изненађења паоре да ти не би набио књигу у отвор врсте анални", а он плач.

Љубац величине нерасности краља Џофриа, много иритантна нека особа.

:mrgreen:

kaže mi drugar da on gleda novu sezonu preko Open IPTV ali sa Osnovnim paketom, ja ga pitam kako to kad nemaš uplaćen HBO paket, on kaže da u 20,00h puštaju signal svim korisnicima i čim se završi serija gase signal.... dali je još neko gledao ovako prvu epizodu prošli ponedeljak ?

Ujak mi reče da je tako gledao. Al' to možda važi samo za prvu epizodu

Što se ove druge tiče, nije loša, nema ni šta veliko da očekujem, samo se pitam kada će Svadbe doći na red :mrgreen:

Predpostavljam da je Dreadfort Uzasnik. Koliko mi je drago sto citam na engleskom :D

Али Хрвати имају убедљиво најгоре преводе:
Kraljev Grudobran, Bacačka Stjena(за ово треба затвор), knez Maloprsti, Oštrozimlje...

- - - - - - - - - -

A sta ono je bio Kopile. Ja mislio neki sluga. Minion neki. Prilicno bezvezno izgleda.

Прилично јадно за Ремзија...надам се да није.

Back