Game Of Thrones

i ja sam se od tad razočarao u seriju ali odgledao sam do kraja a zatim i drugu sezonu, mislio sam da će onaj mali prohodati ili barem zajahati onog vuka,bilo bi još zanimljivije.....
ako se dobro sećam knjiga, sada u trećoj Martin ubija bar polovinu glavnih ličnosti :D dok sam čitao baš sam se pitao da li će iko da doživi kraj serijala

1340538343.jpg

:mrgreen:

I Treću će razvući, tako da će u stvari treća sezona predstavljati prvu polovinu treće knjige. Što je šit, s obzirom da najveći preokreti dolaze upravo u drugoj polovini :lol:
Ako se dobro sećam, i Crvena Svadba je tek tamo u drugoj polovini :think:

A, daj. Neće je valjda razvlačiti sedam epizoda, a onda u tri nešto konkretno uraditi, kao što je druga bila? :(
Poslednje tri sam odgledala kao dlanom o dlan, stalo mi je u treptaj oka, a za prethodne sam bukvalno mislila u sebi ima li epizodama kraja.
Bilo je dobrih scena, nije da nije, ali sećam se startnog osećanja razočarenja u početku.

A, daj. Neće je valjda razvlačiti sedam epizoda, a onda u tri nešto konkretno uraditi, kao što je druga bila? :(
Poslednje tri sam odgledala kao dlanom o dlan, stalo mi je u treptaj oka, a za prethodne sam bukvalno mislila u sebi ima li epizodama kraja.
Bilo je dobrih scena, nije da nije, ali sećam se startnog osećanja razočarenja u početku.

Treća knjiga jeste najveća(ako ne računamo petu, već one do sad), ima oko 900 strana. Naravno da će delovati razvučeno donekle. Ima odličnih preokreta ali ni oni nisu baš stalno zastupljeni. Doduše, u drugom delu knjige je nakon svakog poglavlja Martin stavio cliffhanger :lol: Što se toga tiče, tu je neprejebiv.

Što jednostavno ne uzmeš vutru, odmah poletiš sa zmajevima :mrgreen:
Još mi samo to fali, i bez vutre imam glasove u glavi. A o njihovim idejama da ne pričam. :malav:
Хебеш змајеве(како сам ово могао рећи...:mrgreen:), кад није било честито ни вукова.
Baš su slatki bili kao mali, a porašće sada u trećoj sezoni. A vuci... E, pa... Ne znam šta reći. Da ih nije bilo dovoljno, nije.

- - - - - - - - - -

We will see about that. :lol:

Back