My evil twin
Aktivan član
- Poruka
- 1.860
Respect za avatar i nick. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i ja sam se od tad razočarao u seriju ali odgledao sam do kraja a zatim i drugu sezonu, mislio sam da će onaj mali prohodati ili barem zajahati onog vuka,bilo bi još zanimljivije.....I dalje ne mogu da verujem da su ubili Ned Starka na kraju 1.sezone....

ako se dobro sećam knjiga, sada u trećoj Martin ubija bar polovinu glavnih ličnostii ja sam se od tad razočarao u seriju ali odgledao sam do kraja a zatim i drugu sezonu, mislio sam da će onaj mali prohodati ili barem zajahati onog vuka,bilo bi još zanimljivije.....

A, daj. Neće je valjda razvlačiti sedam epizoda, a onda u tri nešto konkretno uraditi, kao što je druga bila?
Poslednje tri sam odgledala kao dlanom o dlan, stalo mi je u treptaj oka, a za prethodne sam bukvalno mislila u sebi ima li epizodama kraja.
Bilo je dobrih scena, nije da nije, ali sećam se startnog osećanja razočarenja u početku.
Što se toga tiče, tu je neprejebiv.
Ne znam, Čendlere, videćemo krajem meseca kojim će i kakvim stopama da krenu. Meni su zmajevi najveća radost, zato ne mogu da dočekam!![]()

), кад није било честито ни вукова.Još mi samo to fali, i bez vutre imam glasove u glavi. A o njihovim idejama da ne pričam.Što jednostavno ne uzmeš vutru, odmah poletiš sa zmajevima![]()

Baš su slatki bili kao mali, a porašće sada u trećoj sezoni. A vuci... E, pa... Ne znam šta reći. Da ih nije bilo dovoljno, nije.Хебеш змајеве(како сам ово могао рећи...), кад није било честито ни вукова.
We will see about that.